Bonami Days -15% la produsele cu preț întreg | Cod: BONAMIDAYS15 →
Bonami Days cu până la -50% | Profită acum de reducere →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Ghiveciul Isabel în 12 ipostaze

Iată cum am decorat ghiveciul Isabel pentru fiecare dintre cele 12 luni ale anului. În fiecare lună o culoare, un stil și o idee diferită. Lasă-te inspirat și ia-ți și tu cea mai versatilă decorațiune!

Ianuarie - Sărbătoarea de Anul Nou

Umple vasul cu gheață și folosește-l pentru a răci vinul spumant. Completează atmosfera cu brioșe, lumânări și ghirlande de hârtie.
Vopsește vasul în albastru și presară-i sclipici peste el înainte ca vopseaua să se usuce.

Februarie ca Ziua Îndrăgostiților

În februarie, sărbătorește Ziua Îndrăgostiților! Isabel îți vine în ajutor și acum: poți aranja, spre exemplu, flori de hârtie de la Meri Meri Meri în vas. Sunt frumoase, apoi ușor de împachetat înapoi în cutie și de folosit din nou pentru o altă ocazie.
Colorează vasul cu efect ombré. Cum se procedează?

 1. Pregătește cele două culori pe care dorești să le combini. Ideal este să folosești aceeași culoare, însă în două într-o nuanțe diferite. Dacă ai alege roșu și albastru, de exemplu, s-ar amesteca în mijloc ca o nuanță de mov.
 2. Vopsește partea de jos a capului cu o nuanță, iar partea de sus cu cealaltă. Nu amesteca deocamdată culoarea din mijloc și păstrează tușele verticale, astfel încât să obții o linie de trecere fină .
 3. După ce vopseaua este uscată, poți începe să amesteci culorile pentru secțiunea din mijloc. Pictează secțiunea cu un amestec 1:1 din cele două culori.
 4. Folosește o pensulă uscată și trage tușe ușoare pentru a crea un efect ombré. Pregătește mai multe pensule uscate pentru a regla treptat cantitatea de culoare aplicată, după bunul plac.

Decorațiuni de primăvară în martie

Pregătește decorul pentru sezonul cald și plantează flori de primăvară în ghiveciul Isabel. Poți astupa partea de jos a ghiveciului, acolo unde este gaura de scurgere, cu o țesătură permeabilă. Iată ce poți să plantezi în ghiveci primăvara:

 • Narcise
 • Lalele
 • Clopoței albaștri
 • Panseluțe
 • Ranunculus
 • Garofițe
 • Lăcrămioare
 • Clopoței
 • Ghiocei de zăpadă
Ghiveciul Isabel se va potrivi cu flori galbene de narcise, dar și cu lalele mici sau lăcrămioare .

Ghiveciul Isabel se va potrivi cu flori galbene de narcise, dar și cu lalele mici sau lăcrămioare .

Aprilie și Paște

Cum să compui aranjamente florale de efect poți afla de la Mila, florist profesionist, chiar din acest articol. Poți pune plasă sau material de aranjare în partea de jos a vazei. Apoi adaugă crenguțe de cireș, carpen sau mesteacăn, așezându-le treptat în vază. Poți atârna ouă de hârtie sau panglici pe fiecare crenguță.
Vopsește ghiveciul Isabel în verde, într-o nuanță subtilă și luminoasă.

Ziua Mamei în luna mai

Vasul Isabel va fi perfect de data aceasta pentru pensulele de machiaj de pe măsuța de toaletă. Agață inelele și colierele pe suportul de bijuterii Yamazaki Tosca.
Vopsește vasul cu o nuanță de albastru deschis. Nuanțele deschise ar trebui aplicate, în mod ideal, în trei straturi pentru a obține efectul perfect. Aplică primul strat ușor și așteaptă câteva ore pentru a se usca. Apoi treci la un al doilea și, eventual, la un al treilea strat.

Sărbătorește Ziua Copilului în iunie

Ce va înveseli petrecerea copiilor?

 • Obține pahare de hârtie cu diferite modele de animale. Astfel, copiii își vor recunoaște mai ușor paharul. Copiii îți pot decora paharele pentru petrecere - dă-le hârtie colorată, lipici și diferite markere.
 • Cumpără pungi de cadouri colorate de la Meri Meri
 • Copiilor le vor plăcea baloanele umflate, ghirlandele colorate și lumânările jucăușe de pe torturi.
 • Ideea perfectă pentru copiii creativi: fețe de mese de colorat.

Iulie plin de fructe suculente

Folosește vasul Isabel ca pe un bol de fructe pe terasă. Aranjează struguri, piersici, caise, rodii și fructe tropicale, cum ar fi portocalele și lămâile.

Flori uscate în august

Umple interiorul vasului cu un amestec de culoare deschisă, conceput pentru plante uscate.
Ce crește pe pajiște și în grădină în timpul verii?

 • Diverse tipuri de spice - orz, secară, ovăz, grâu
 • Mușchi (eryngium) în nuanță verde sau albastră
 • Levănțică
 • Lăptișor (lagurus)
 • Craspedia (craspedia)
 • Flori de paie (Xerochrysum)
Vopsește ghiveciul într-o nuanță caldă de galben.

Anul școlar începe în septembrie

Pune ghiveciul pe birou și folosește-l ca suport pentru rechizite școlare. Alege accesorii jucăușe și colorate pentru copiii tăi!

Vopsește vasul Isabel în gri închis.

Timp de odihnă în noiembrie

Toamna ne invită la odihnă și relaxare. Lumânarile vor crea o atmosferă perfect confortabilă. Iar dacă pui în interiorul ghiveciului mușchi, diverse crenguțe iar apoi așezi bine lumânările, ideal în dopuri metalice, vei obține decorul perfect pentru sezonul rece.

Decorațiuni de Crăciun în decembrie

Chiar și în sezonul de Crăciun poți folosi vasul Isabel ca pe o vază pentru crenguțe, ramuri de Ilex și vâsc. Sau te poți juca aranjând în vas diverse ornamente și decorații de Crăciun care nu încap în bradul de Crăciun.
Vopsește vasul într-o culoare verde intens.

Cum să vopsești simplu și ușor diferite materiale?

În primul rând, alege pigmentul potrivit în funcție de suprafață. Noi am ales Balakryl Satin, care poate fi folosit pe lemn, metal și chiar pe beton. Balacryl Satin are o strălucire subtilă și un aspect mătăsos, aderă bine la suprafață și, odată uscat, nu lasă să se vadă urmele de pensulă. Cum se procedează

 1. Curăță suprafața. Dacă este necesar, degresează și șlefuiește ușor suprafețele netede - stratul de vopsea aderă mai bine astfel.
 2. Aplică primul strat. Folosește o pensulă sau o bidinea. Așteaptă 4 - 6 ore.
 3. Aplică un al doilea strat. Din nou, așteaptă 4 - 6 ore. Dacă nuanța nu este încă perfectă, adaugă un al treilea strat.
 4. Lasă să se usuce bine, apoi poți folosi vasul.
1

1

2

2

3

3

4

4