Economisește 15% cu codul MINUS15 | Cumpără azi mai ieftin! →
30 000+ de produse cu livrare garantată până la Crăciun →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Coroniță de Crăciun din materiale exclusiv naturale

Realizează împreună cu noi o decorațiune de iarnă simplă și pe care o poți agăța pe ușa de la intrare. Am ales din nou materiale naturale, iar pe cele mai multe dintre ele le poți găsi în grădină sau în timpul unei plimbări prin natură.

De ce vei avea nevoie pentru a face o coroniță de Crăciun?

  • Poți face o bază din crengi, corzi de viță de vie sau poți folosi un cerc de lemn cumpărat.
  • Se folosesc și crenguțe de conifere, ideal ar fi de brad.
  • Este posibil să fi cultivat propriul eucalipt în timpul sezonului sau să fi cumpărat un buchet de la o florărie. Acesta va face ca ghirlanda ta să miroasă frumos.
  • Adaugă, de asemenea, măceșe roșii pentru contrast și clematită (Clematis vitalba), numită și curpen.
  • Sărăturica tătară (Goniolimon tataricum) - această plantă minunată este, de asemenea, ușor de cultivat în grădină, unde va crește pe timpul verii. După ce o vei recolta, se va usca așa cum este, iar florile mici vor rămâne frumoase și pot fi folosite în buchete sau aranjamente florale.

Ce alte plante ai mai putea folosi?

  • Saschiul (Vinca minor) de exemplu, care este verde. Dar nu ezita să alegi thuja argintie sau verde, fuctele roșii de laur (Ilex) sau ramurile de spini acoperite de licheni.

1

1

2

2

3

3

4

4

Instrucțiuni de realizare:

1. Mai întâi, se pregătește baza din crengi. Se răsucesc câteva crenguțe și se aplatizează într-un cerc. Este o idee bună să lași crenguțele să se usuce câteva zile pentru ca cercul să nu se transforme într-un oval odată agățat pe ușă.

2. Se adaugă treptat mănunchiuri pe o parte a bazei, combinând smocuri verzi, ramuri de eucalipt sau alte plante naturale pe care le fixezi cu sârmă până când ajungi la jumătatea cercului. Taie sârma.

3. Continuă apoi să fixezi verdeața cu sârmă și pe cealaltă parte, până la mijlocul cercului. Din nou, se combină diferite materiale naturale.

4. Când ai ajuns în centru, taie sârma și coronița este gata.

Cum să agățăm coronița finită pe ușă fără a găuri? Folosește o sfoară pe care o lipești de marginea superioară a ușii cu bandă adezivă.

Cum să agățăm coronița finită pe ușă fără a găuri? Folosește o sfoară pe care o lipești de marginea superioară a ușii cu bandă adezivă.

Inspirații pentru coronițe și decorațiuni de Crăciun