15% reducere folosind codul PRIMAVARA15 | Cumpără azi mai ieftin! →
-20% la covorarele Flair Rugs, folosind codul FLAIR20 | Economisește azi →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Dulciuri de Paște: fursecuri linzer primăvăratice

Prepară aceste fursecuri delicioase în stil pascal! Vei avea fursecurile din aluat fraged gata într-o clipă. Ți-am pregătit și sfaturi despre cum să le ornezi cu ușurință pentru a adăuga o notă primăvăratică pe masă. Păstrează rețeta sau printeaz-o!
Fursecurile de Paște cu un motiv frumos de primăvară vor fi gata într-o clipă

Fursecurile de Paște cu un motiv frumos de primăvară vor fi gata într-o clipă

Vei avea nevoie de:

Pentru aluatul linzer:

  • 210 grame de făină simplă
  • 140 grame de unt
  • 70 grame de zahăr pudră
  • 2 gălbenușuri de ou
  • vanilie și coajă de lămâie pentru aromă

Pentru umplutură și ornat:

  • gem de caise, piersici sau de portocale
  • bomboane pentru prăjituri sau ciocolată tocată mărunt
  • glazură verde pentru prăjituri (o poți înlocui cu o frunză de lămâiță/melisă, de exemplu)

Sfat Bonami: Alege acest set de forme de decupat aluatul. Îți va fi mereu de folos pentru decuparea fursecurilor din aluat fraged sau biscuiților de casă.

Mod de preparare:

  1. Se prepară aluatul din ingredientele de mai sus, dar poți folosi și aluatul cumpărat din magazin. Odată răcit de la frigider, poți începe să îl întinzi.
  2. Decupează apoi cercurile cu ajutorul unui pahar sau cu forme de fursecuri.
  3. În mijlocul rondelelor se decupează forma de morcov folosind trei cercuri mai mici (va arăta ca un om de zăpadă întors).
  4. Se pun la cuptor timp de 10 minute la 180 de grade.
  5. Se întinde gemul peste rondelele coapte.
  6. Se decorează morcovii cu bucățele de ciocolată.
  7. Desenează apoi și frunzele cu glazură verde.
  8. Servește fursecurile pudrate cu zahăr pe un platou elegant.
1

1

2

2

3

3

4

4

5

5

6

6

7

7

8

8