Reducere de primăvară folosind codul APRILIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Program de afiliere

Devino și tu afiliat Bonami prin rețelele 2Performant și Commission Junction (operat de către VIV NETworks), recomandă pagina și produsele noastre pentru a câștiga bani din vânzările pe care le aduci.

De ce să devii afiliat Bonami?

Ai șansa de a obține comisioane interesante de până la 6% din valoarea unei comenzi plasate pe Bonami. Înscrie-te ca afiliat pe platformele de marketing afiliat 2Performant și Commission Junction (operat de către VIV NETworks), promovează-ne produsele și câștigă bani din promovarea online.

Cum vei obține comisionul?

Reclama pe care o vei plasa pe site-ul tău va conține un link unic cu ajutorul căruia se identifică vizitatorul de pe site-ul tău. Sistemele 2Performant și Commission Junction pot urmări vizitatorul până la finalizarea comenzii, astfel calculându-se comisionul tău. Acesta se achită lunar, iar suma curentă se poate verifica conectându-te la contul tău, pe platforma de afiliat.

Care sunt pașii necesari pentru a primi comision?

  • Înregistrează-te în programul de afiliere
  • Vei primi detaliile de logare în sistem
  • Îți alegi formatul dorit pentru reclamă și modul în care vrei să promovezi pe pagina ta oferta și gata!
  • Rămâne doar să comande cineva prin reclama ta, iar tu primești comision!

Alte detalii importante!

Valabilitatea cookie-urilor este de maxim 30 de zile. Astfel, dacă vizitatorul site-ului tău dă clic pe banner-ul sau pe link-ul pe care îl promovezi și plasează o comandă în maxim 30 de zile, ție ți se va calcula un comision din valoarea acestei comenzi.

Compania VIV NETworks s.r.o. este operatorul autorizat al Commission Junction™ în Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România. Partenerii încheie o relație contractuală cu Commission Junction, care oferă o tehnologie unică și precisă. VIV NETworks s.r.o. plătește comisioane prin CJ și oferă sprijin partenerilor programului de afiliere Bonami.ro.

Mai ai întrebări legate de programul de afiliere? Scrie-ne la:
affiliate@bonami.ro

Ai alte idei pentru promovarea produselor noastre? Trimite-ne detaliile la:
cooperare@bonami.ro