15% reducere folosind codul FEBRUARIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Lumânări colorate DIY din ceară reciclată

Aceste lumânări sunt ușor de realizat. Vor fi minunate ca elemente de decor pentru casa ta, dar, pot fi oferite drept cadou, dacă le asortezi o fundiță colorată. Încearcă diverse nuanțe cromatice și jonglează cu diferite efecte. Noi o să-ți arătăm cum să faci asta.

Vei avea nevoie de:

  • lumânări lungi albe sau alte tipuri de lumânări monocrome. Lumânările de culoare deschisă sunt ideale, dar poți încerca, de asemenea, efectul de a suprapune ceară deschisă peste cea închisă.
  • resturi de lumânări colorate sau pigmenți colorați pentru ceară.
  • un pahar mai înalt, în care să torni apă fierbinte
  • bandă Washi pentru a o folosi pentru camuflare.

Cum se procedează?

  1. Pregătește tot ce ai nevoie și pune apa la fiert.
  2. Toarnă apa fierbinte într-un pahar. Apa ar trebui să fie fierbinte, în jur de 80°C pentru ca bucățile de ceară colorată să se topească.
  3. Adaugă resturile de ceară colorată și acestea vor începe să se topească în pahar. Ceara va pluti și va forma un strat lichid uniform la suprafață. Poți folosi colorant în loc de ceară colorată.
  4. Scufundă lumânările lungi albe în pahar. Fii creativ - poți adăuga sau scădea intensitatea nuanțelor sau le poți combina.
1

1

2

2

3

3

4

4

Alte variante pe care le poți încerca

  1. Lumânări cu dungi - banda adezivă din hârtie pentru zugrăvit sau banda washi funcționează foarte bine. Folosește-le doar pentru a acoperi temporar părțile lumânărilor care preferi să rămână în culoarea lor originală.
  2. Lumânări marmorate - acest efect se obține atunci când ceara de la suprafața paharului nu mai este la o temperatură constantă și nu este încălzită uniform. Acest lucru se va întâmpla după câteva minute, când apa se răcește, la fel și ceara care plutește.