Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
50 LeiÎnregistrareLogare50 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăRezoluții de Anul Nou

Rezoluții de Anul Nou

Odată cu începerea unui nou an vine și hotărârea de a schimba ceva în viața noastră - fie să avem un stil de viață mai sănătos, să petrecem mai mult timp cu cei dragi sau poate să ne apucăm de un hobby nou, cum ar fi gătitul. Știm cu toții, însă, că de cele mai multe ori, acest entuziasm inițial durează doar câteva săptămâni. Pentru a evita acest lucru, am ales pentru tine 7 dintre cele mai frecvente rezoluții de Anul Nou pentru a te ajuta să-ți fie mai ușor să te ții de ele.

1. Un stil de viață sănătos

Această rezoluție este legată de aderarea la un regim de consum moderat de alcool, exerciții fizice regulate, odihnă suficientă și o alimentație sănătoasă. Nu uita, însă, că Roma nu a fost construită într-o zi, așa că e nevoie să abordezi această rezoluție pas cu pas. Împarte mesele în 3 - 5 porții pe zi pe care să le pui în recipiente de alimente și nu mânca niciodată în grabă. Ține întotdeauna o sticlă de apă lângă tine! Găsește un sport care-ți place și ține-te de el! Iar pentru a te asigura că ai un somn odihnitor, alege pentru dormitor o saltea și un pat de calitate înaltă, alături de o lenjerie de pat confortabilă!

Produse recomandate:

2. O mai bună organizare a timpului

Toată lumea se confruntă cu aceeași problemă în zilele noastre - multă muncă și prea puțin timp la dispoziție. Așa că anul acesta, învață să te organizezi și să-ți setezi prioritățile! Agendele și planificatoarele sunt cele mai la îndemână lucruri care te ajută să-ți organizezi timpul. Planifică-ți munca întotdeauna cu cel puțin o săptămână înainte și împărte sarcinile pe zile. Începe cu sarcinile mai grele dimineața și lasă-le pe cele mai ușoare pentru după-amiaza. De asemenea, este important să te simți confortabil atunci când lucrezi, așa că echipează-ți zona de lucru cu mobilier de înaltă calitate.

3. Ordine în lucruri, dar și în viață

Se spune că cine are o casă ordonată are și o minte mai limpede. Așa că dacă vrei să trăiești în armonie, creează un mediu plăcut în jurul tău pentru a-ți lua din el energia. Nu trebuie să cureți perfect toată locuința zilnic - planifică doar câte o mică sarcină secundară pentru fiecare zi. În acest fel, vei avea mereu o casă ordonată, nu-ți va lua prea mult timp să faci asta și nici nu vei fi stresat atunci când vine în vizită cineva neașteptat.

Produse recomandate:

4. Mai mult timp alături de cei dragi

Ești copleșit de agitația zilnică și uneori nu ai timp pentru familia ta? Încearcă să schimbi asta în noul an! Fă-ți timp pentru a lua cina împreună și a vorbi de ce mai e nou în viața voastră. Poți chiar să pregătești ceva neobișnuit pentru masă - ce zici de raclette sau fondue? Vara, un grătar sau un picnic în natură e o modalitate excelentă de a juca boardgames și a vă distra împreună.

5. Alege un stil de viață mai sustenabil!

Stilul de viață sustenabil este în trend în anul 2022, iar noi avem o mulțime de accesorii care te pot ajuta să-ți păstrezi această rezoluție. La noi găsești de la coșuri de reciclat, paie metalice, sacoșe din bumbac pentru alimente și sacoșe reutilizabile până la pompe de vacuum care te ajută să păstrezi alimentele mai proaspete în frigider pentru mai mult timp. Minimalismul este și el, de asemenea, legat de stilul de viață sustenabil. Păstrează mai puține lucruri în casă, dar care sunt de calitate și pe care nu va trebui să le înlocuiești în fiecare an.

Produse recomandate:

6. Timp pentru tine

Simți că ești mereu în căutare de ceva, dar nu ai timp să iei o pauză sau să-ți dezvolți hobby-urile? Oprește-te pentru o clipă, relaxează-te și alege ceva care te face fericit. De exemplu, dacă iubești foarte mult cărțile, creează un colț de lectură la tine acasă la care să aștepți să te întorci cu nerăbdare în fiecare zi. Dacă îți place să te relaxezi, răsfață-te cu săruri de baie, lumânări parfumate și o mască de față. Posibilitățile sunt multe, trebuie doar să îți aduci aminte de ce-ți face plăcere.

7. Învață să gătești

Cartofii prăjiți sunt specialitatea ta sau, dacă ești într-o zi mai bună, reușești să faci chiar și o omletă? Gătitul nu este ceva complicat dacă ai vase și ustensile de gătit de calitate care să facă cea mai mare parte a muncii pentru tine. La Bonami găsești roboți de bucătărie, vase și ustensile folosite de bucătari profesioniști, dar și alte instrumente esențiale de avut în bucătărie pentru a prepara diverse delicii gastronomice. Fă-ți curaj și încearcă-le!

Produse recomandate: