Până la -20% pentru o amenajare în stil SCANDI | Economisește azi →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Mobilier modular: o soluție inteligentă pentru casă și birou

Lída Maršálková
Lída Maršálková
Bonami Blogger

Niciodată nu a fost mai ușor să îți configurezi propria bibliotecă pe pereții din living sau rafturile din dormitor. Descoperă diferitele sisteme modulare de rafturi de la Bonami. Toate elementele individuale ale fiecărui sistem se combină perfect între ele, astfel încât să poți crea cu ușurință atât un birou industrial, cât și un dormitor scandi.

Sistemul modular de depozitare Z Cube

Transformă peretele tău într-un element de design cu gama Z Cube. Proporțiile clare și geometria simplă ilustrează designul nordic, în timp ce mânerele rotunjite amintesc de un stil delicat și clasic.

Acest sistem modular de depozitare de la Tenzo oferă module în mai multe culori. Combinându-le și rotindu-le la 90 de grade, poți crea un sistem de perete versatil în diferite dimensiuni, forme și combinații de culori.

Desigur, sunt disponibile uși, sertare, cutii de depozitare și picioare de mobilier suplimentare pentru un sistem de depozitare ajustat la maximum.

Sistemele modulare de depozitare Mistral și Mistral Kubus

Brandul danez Hammel Furniture produce mobilier de cea mai bună calitate încă din 1961.

Iar acest lucru este valabil și pentru sistemele de depozitare Mistral și Mistral Kubus. Gama Mistral oferă o paletă largă de culori și module multiple, în timp ce Mistral Kubus este o serie mai mică, disponibilă doar în cele mai populare culori. Ambele serii se remarcă prin calitatea înaltă a execuției, deși sunt diferite ca aspect. De aceea ai posibilitatea de a-ți amenaja spațiul de locuit exact pe placul tău.

Sistemul modular de depozitare Dakota

Concepută de designerul suedez Rutger Andersson, colecția Dakota îmbină confortul și caracterul practic.

Rafturile pot fi ajustate cu ușurință în funcție de necesitățile tale curente și pot fi modificate sau extinse în timp. Cu console înalte și joase, rafturi și uși, posibilitățile sunt aproape infinite. Dakota te poate ghida de-a lungul întregii tale vieți, de la prima cameră închiriată ca student până la locuința familiei tale de mai târziu.