Primăvara acasă și în aer liber | Inspiră-te →
Începe sezonul grădinăritului | Pregătește-te →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Top 5 idei de cadouri business de Crăciun

Andrea Pavić
Andrea Pavić
Bonami Blogger

Pe măsură ce se apropie sfârșitul anului, mulți dintre noi sunt în căutarea cadoului perfect pentru partenerii de afaceri, colegii și clienții noștri. Astfel de cadouri reprezintă un gest frumos și de mulțumire pentru o colaborare de succes pe tot parcursul anului, dar lasă și o impresie bună. Dacă ești în căutarea a ceva care să combine funcționalitatea cu o notă de stil, aceste idei sunt perfecte pentru tine. Inspiră-te!

Cană pentru ceai sau cafea

Imaginează-ți o cană specială care adaugă puțină magie la fiecare înghițitură și aduce un surâs pe buzele colegilor sau a partenerului tău în fiecare zi. Dacă le cumperi pentru colegii pe care îi cunoști bine, amintește-ți care sunt culorile lor preferate. Cu siguranță le va plăcea cana pe care ai ales-o mai ales pentru că te-ai gândit la ei, iar aceasta va adăuga și o notă de eleganță pauzelor lor de la birou.

Ghivece și vaze moderne

Nu permite ca darul tău să treacă neobservat! Cu această combinație, fiecare masă sau colț va deveni un loc care emană energie și eleganță. Chiar dacă vorbim de birouri foarte minimaliste, unde nimeni nu are timp să se preocupe de flori sau de frunzele care cad, suculentele sau plantele artificiale aduc, de asemenea o schimbare, deoarece creează un contrast interesant cu nuanțe și culori neutre prin tonurile lor de verde.

Sfeșnice, ceasuri de masă și rame foto

Detalii? O, da! Adeseori sunt cele care acaparează atenția! Fie că este vorba de un suport pentru lumânărea parfumată care îmbunătățește atmosfera în timpul zilei de lucru, de un ceas care ajută la planificarea timpului sau de o ramă care păstrează amintirile frumoase la vedere, acest trio este un succes garantat.

Aici, poți să aplici însă regula „less is more" și să alegi piese minimaliste în culori care se vor potrivi în orice birou, cum ar fi albul, bejul, negrul sau unele nuanțe pământii. Dacă îți cunoști însă bine colegii sau partenerii de afaceri și știi că le place un stil excentric și că biroul lor în sine este decorat în stil industrial sau vesel, poți alege și modele interesante, culori vii sau chiar piese cu umor.

Organizatoare și accesorii de birou

Cine nu-și dorește un birou ordonat, fără teancuri de dosare și hârtii? Cu o soluție elegantă, cadoul tău poate deveni eroul fiecărei zile de lucru la birou. Un organizator nou nu este o idee rea nici măcar pentru cei mai ordonați oameni, deoarece aceștia îi vor găsi întotdeauna un rol și vor economisi timp și energie datorită ție.

Calendar sau planificator

În contextul actual, organizarea este esențială. Un planificator sau o agendă elegantă îi poate ajuta pe partenerii tăi de afaceri să își urmărească obiectivele și angajamentele, servind în același timp ca simbol al atenției tale față de ambițiile lor profesionale.

Deși astăzi totul este digitalizat, nimic nu poate înlocui încă o bucată de hârtie, așa că toate ideile bune, obiectivele sau listele zilnice de TO-DO sunt încă scrise cu regularitate în caiete, agende sau calendare de birou, perfecte pentru a arunca o privire fără a deschide aplicația de pe telefon. Colegii vor aprecia gestul tău, iar acest tip de cadou nu este niciodată de prisos.