Reducere de primăvară folosind codul APRILIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cadouri pentru ea

La noi poți cumpăra cadouri pentru sora sau prietena ta cea mai bună într-o clipită. Îi cunoști gusturile și știi deja ce-i place? Aruncă o privire la cele mai populare piese de la noi sau citește sfaturile noastre despre cadouri originale de la sfârșitul paginii, unde vei găsi mai multe idei. O variantă practică este voucherul cadou, cu care sora sau prietena ta își poate alege ceva după bunul plac.

Shop the look

Cadouri pentru soră sau o prietenă

Pentru a alege un cadou original pentru o soră sau o prietenă nu este atât de dificil. O cunoști bine, așa că gândește-te la ce hobby-uri are sau ce lucruri îi plac. Pentru a facilita alegerea, avem câteva sfaturi și idei de cadouri pentru iubitoarele de sport, de design sau pasionate de coptul prăjiturilor.

Cadouri pentru soră sau o prietenă în funcție de hobbyuri

Vei avea succes în alegerea cadoului perfect dacă îi cunoști hobby-urile. Îi place să meargă pe bicicletă, să se cațere pe un perete în centrele de alpinism sau să înoate? Oferă-i un gadget care va face această activitate și mai plăcută sau un accesoriu practic - cum ar fi o lumină de bicicletă, căști impermeabile sau o sticlă de apă elegantă.

Idei pentru cadouri pe categorii:

  • Articole sportive și accesorii pentru yoga – Dacă prietena sau sora ta se bucură de un stil de viață activ, atunci cu siguranță o vei surprinde plăcut cu orice accesoriu sportiv.
  • Accesorii pentru copt – O formă de copt cu un design special sau pentru macarons va face fericit orice pasionat de coptul prăjiturilor.
  • Veselă de design – Un set de pahare de vin elegante sau un platou deosebit pe care să-l folosească cu plăcere și atunci când vei veni în vizită.
  • Sticle și termosuri sau cutii pentru gustări – Mai ales dacă este o persoană care vrea să mănânce mereu sănătos și are gustarea la pachet? Oferă-i în dar o cutie pentru gustări sau un termos pentru ceai sau cafea.
  • Vaze, ghivece sau alte decorațiuni – De obicei iubitoarele de design interior vor fi încântate de decorațiuni sau accesorii interesante. Alege-le însă doar dacă îi cunoști stilul preferat de design sau dacă ți-a menționat o anumită piesă. În caz contrar, o soluție mai bună este un voucher cadou.
  • Lumânări parfumate, aromaterapie, fețe de pernă, pături – Un cadou potrivit pentru o femeie relaxată, căreia îi place să petreacă timp citind, croșetând sau tricotând în fotoliul ei preferat.

 

Cadou original pentru cea mai bună prietenă

petreceți timp împreună va fi cu siguranță un cadou de succes. De exemplu, alege-i un voucher pentru un meniu de degustare pentru două persoane, bilete la un concert al artistului preferat sau la teatru.

La urma urmei, experiențele plăcute sunt amintirile despre care o să vorbiți peste ani. Iar dacă ești dispus (și îți permiți) să investești mai mulți bani și timp, mergeți împreună la cursuri de spaniolă, de olărit sau la orice altceva și-ar dori să învețe.

Cadou în funcție de vârsta sărbătoritei

Atunci când te gândești cum să îți surprinzi plăcut sora sau prietena cea mai bună, ia considerare vârsta acesteia. La urma urmei, ea va fi încântată de lucruri complet diferite în fiecare etapă a vieții.

Un cadou grozav pentru o prietenă la cea de-a 20-a sau a 30-a aniversare poate fi organizarea unei petreceri surpriză cu toți prietenii ei. Pe de altă parte, cadoul ideal pentru o prietenă care împlinește 40 de ani poate fi un bilet la teatru însoțit de un „voucher" scris de mână cu oferta ta de babysitting de weekend pentru copiii ei. Pentru a 50-a sau a 60-a aniversare, prietena sau sora ta va aprecia un weekend de wellness împreună, în care vă puteți bucura de liniște și relaxare.

Cadouri pentru ziua numelui

Cu siguranță îți vei face sora sau prietena fericite doar prin faptul că ți-ai amintit de ziua lor onomastică. Nu trebuie să alegi cadouri mari și scumpe. Un cadou ieftin, dar drăguț ar putea fi cadoul potrivit pentru aceasă ocazie: o cană frumoasă, un pix colorat, o agendă sau un difuzor de arome. O plantă de apartament poate înlocui varianta clasicului buchet de flori, iar dacă alegi și un ghiveci drăguț vei face o impresie și mai bună.

Un cadou DIY pentru sora sau prietena cea mai bună

Adesea, destinatarii apreciază cel mai mult cadourile DIY pentru că știu cât timp și efort ai investit pentru a le pregăti. Poți alege în funcție de dificultatea fiecărui „proiect" ce cadou ai putea să faci.

Cadourile culinare sunt mereu apreciate. Pentru o mulțime de oameni, un cadou care va fi savurat până la ultima bucățică este absolut ideal. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la mărimea sau culoarea greșită a cadoului sau de faptul că pur și simplu nu va fi folosit. În plus, există atât de multe bunătăți dulci sau sărate - dulceață, caramel sărat, murături sau biscuiți. Tot ce trebuie să faci este apoi să pui cadoul preparat într-un borcan cu capac și să îi legi o fundiță. Sau prepară o prăjitură interesantă - Tort mușchi verde de copac.

Vei avea nevoie de energie și timp pentru a pregăti un album de fotografii cu experiențele voastre împreună, dar rezultatul este garantat. Un selfie făcut împreună, printat și dăruit într-o ramă elegantă va fi o opțiune mai puțin consumatoare de timp, dar nu mai puțin impresionantă. De asemenea poți alege o ramă de tablou în care să pui câteva flori presate.

O prietenă care iubește florile și plantele medicinale va aprecia etichetele pentru ghivece sau suporturi pentru ghivece din hârtie lavabilă făcute de tine, pe care le poți decora sau cu un mesaj de felicitare. Dacă este o fire romantică se va bucura să primească o coroniță din plante sau o coroniță din flori.