15% reducere folosind codul FEBRUARIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cadouri creative și inedite de Sf. Nicolae pentru copii

Nóra Stefkovics
Nóra Stefkovics
Bonami Blogger

Copiii îl așteaptă cu nerăbdare pe Sfântul Nicolae? În acest an, putem face această sărbătoare și mai specială pentru ei, cu un mic cadou inedit și creativ.

Alege un cadou după sfaturile Dariei Junger-Bálint și privește-ți copilul cum se bucură de cadoul pe care i l-a adus Sf. Nicolae!

Încerc să aleg cadouri cu care să ne putem juca cu toții, împreună. De aceea, la noi acasă Sfântul Nicolae vine în seara zilei de 6 decembrie, pentru a nu fi nevoiți să despachetăm cadourile în grabă de dimineață.

Dária Junger-Bálint

Jucării din lemn - o experiență de durată și creativă

Oferirea cadourilor de Sfântul Nicolae este o tradiție veche care oferă părinților o ocazie unică de a combina vechiul cu noul atunci când aleg un cadou pentru copiii lor. Jucăriile din lemn sunt din nou foarte populare și pot oferi mult mai mult decât doar nostalgie. Experiența tactilă a unei varietăți de figurine și jucării din lemn încurajează jocul minunat și devine adesea o amintire prețioasă.

Această alegere ecologică promovează respectul față de materialele naturale și este purtătoare de semnificații profunde și căldură.

Puzzle-ul bine ales are un succes garantat

Un puzzle bine ales - un joc de inserție cu forme pentru copiii mai mici - captează atenția și educă în același timp. Acesta stimulează interesul copilului și îi dezvoltă abilitățile de concentrarea sub forma unui joc. Cadoul de la Sfântul Nicolae poate fi cu adevărat o provocare interesantă.

La Bonami găsești puzzle-uri cu piese cu prințese, dinozauri și animale drăguțe, precum și multe alte modele distractive, pentru copii de toate vârstele.

Jocul este un pas important în explorarea lumii

Într-o perioadă în care învățarea și distracția sunt din ce în ce mai mult interconectate, un cadou care combină ambele aspecte poate fi deosebit de eficient. De exemplu, poți alege un kit care îi permite copilului să își creeze propriul habitat pentru insecte, permițându-i să exploreze și să își asume responsabilitatea față de micile creaturi ale naturii.

Aceste kituri educaționale sau creative la îndemână îi pot ține ocupați pe copiii mici ore întregi. Ele încurajează dezvoltarea interesului și deschid noi uși spre cunoaștere. Așadar, oferă copilului tău un cadou cu adevărat semnificativ, care va transcende chiar și perioada sărbătorilor!