-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

TOP 5: cele mai inspirate cadouri de Crăciun

Alegerea cadourilor de Crăciun potrivite pentru cei dragi poate fi uneori o provocare. De aceea, avem sfaturi pentru cele mai bune și practice cadouri de Crăciun care vor face persoana iubită să zâmbească.

Lumânări, sfeșnice, lămpi de aromaterapie

Lumânările parfumate pot crea o atmosferă relaxantă, de aceea reprezintă cadoul perfect pentru sora, mama, bunica sau colega de serviciu. Poți alege, de exemplu, lumânări originale de la brandul Piacenza Art, care nu au doar un miros irezistibil, ci și un design frumos. Lămpile de aromaterapie, difuzoarele sau suporturile de lumânări de design pot fi, de asemenea, o alternativă excelentă.

Articole de papetărie

Diverse tipuri de caiete de notițe, agende, calendare, planificatoare sau instrumente de scris sunt, de asemenea, cadouri la îndemână pentru Crăciun.

Pentru bucătarii pasionați, poți cumpăra o agendă pentru a ține evidența rețetelor preferate și a experiențelor lor culinare. Pasionaților de călătorii le va plăcea un jurnal de călătorie .

Aparate de bucătărie

Orice gospodină va aprecia un robot de bucătărie. Acesta face ca prepararea diferitelor feluri de mâncare sau prăjituri să fie mai simplă, rapidă și aproape fără mizerie.

Gurmanzii vor fi plăcut surprinși de un grătar electric pentru raclete și fondue. Vei găsi o mulțime de alte ajutoare inteligente la Bonami. Poți explora întreaga noastră gamă de produse în link-ul de mai jos.

Semne luminoase de la Candy Shock

Tendința din acest an sunt decorațiunile sub forma semnelor sau indicatoarelor cu neon, care strălucire și veselie oricărui colț întunecat din casă sau chiar din birou.

La Bonami avem aceste accesorii de iluminat originale de la brandul ecologic Candy Shock, ceea ce înseamnă că aceste lumini sunt mai sigure și mai prietenoase cu mediul decât alte produse din această categorie. Sunt un cadou de Crăciun excelent pentru sora ta, prietenul tău sau chiar pentru copiii tăi.

Forme de copt

Un cadou practic de Crăciun sunt și formele de copt cu design original, care vor face ca deserturile să iasă în evidență nu doar prin gust, ci și prin forma lor imaginativă și decorativă. Aceasta conferă un farmec cu totul nou chiar și checului bundt obișnuit.

Noi recomandăm, de exemplu, formele de copt de culoare aurie de la Bonami Selection, realizate din aluminiu turnat și cu o suprafață antiaderentă.