Economisește 15% cu codul MINUS15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cadouri pentru doamna învățătoare

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Învățătoarele, educatoarele și profesorii primesc de obicei flori sau bomboane de ciocolată. Cauți însă o idee de cadou mai deosebit pentru persoana pe care elevul sau preșcolarul tău o admiră? Inspiră-te din sfaturile noastre!

Cadouri practice pentru dna învățătoare

Se apropie Ziua Învățătorului, Crăciunul sau sfârșitul anului școlar? Poți alege un cadou practic și drăguț în același timp. De exemplu, i-ai putea dărui o cană pentru ceai sau cafea. Cu siguranță nu vei da greș nici cu o vază sau o lumânare parfumată .

Dacă știi că învățătoarei îi place să gătească sau să facă prăjituri în timpul liber, îi poți oferi un accesoriu practic pentru bucătărie, cum ar fi o formă originală de copt. Dacă preferă grădinăritul, optează pentru unelte de grădinărit, un suport de ghiveci de design sau un felinar care îi va face serile de vară petrecute pe terasă sau în grădină și mai plăcute.

Mai multe idei de cadouri pentru învățătoare, educatoare sau profesori:

Cadouri originale pentru dl profesor

Să găsești un cadou pentru un profesor de sex masculin poate fi o mică provocare. Poți răsfoi categoria noastră de cadouri pentru bărbați.

În timpul pauzelor, profesorilor le va plăcea cu siguranță să se răsfețe cu o ceașcă bună de cafea. De aceea, o frenchpress sau o cafetieră moka ar putea fi alegerea perfectă pentru ei. O cană termo care va păstra cafeaua caldă pe toată durata orelor este o altă opțiune Pe de altă parte, profesorul va aprecia cu siguranță și o sticlă de vin bun. Dar dacă nu ești sigur dacă preferă vinul roșu sau alb, îi poți oferi un suport pentru sticle de vin.

Mai multe sfaturi de cadouri pentru dl. profesor:

Cadouri de adio pentru diriginte

Îți cunoști micuții și știi cât de greu este să le captezi atenția. Profesorii dedică multă energie copiilor noștri și, de aceea, merită un cadou frumos de rămas bun, ca amintire.

De exemplu, o bijuterie este potrivită atât pentru învățătoare, cât și pentru învățător. O brățară sau un colier va face fericită o femeie. Pentru profesorul de sex masculin, poți cumpăra un ceas. Un cadou unic este și un set de fondue. Cine poate rezista unor bucăți de fructe proaspete înmuiate în ciocolată caldă?
Mai multe sfaturi pentru cadouri inspirate pentru profesori:

  • Tricou cu un mesaj
  • O carte bestseller cu o felicitare
  • Accesorii antistres de birou
  • O poză cu profesorul și copilul tău, frumos înrămată
  • O cană cu mesaj personalizat