Reducere de primăvară folosind codul APRILIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cadouri romantice pentru îndrăgostiți

Beáta Vaňková
Beáta Vaňková
Bonami Blogger

Cunoaști un cuplu de îndrăgostiți căruia ai dori să-i oferi un cadou? Avem o mulțime de sfaturi și idei de cadouri romantice, de la unele care vor fi pe placul tuturor până la idei originale de cadouri pentru doi.

Cum să alegi un cadou pentru îndrăgostiți

  • Acordă atenție preferințelor lor. De exemplu, poți descoperi că a oferi drept cadou o plimbare cu balonul cu aer cald la apus unui cuplu care se teme de înălțime nu este cea mai inspirată alegere.

  • Cadoul poate avea și utilizări practice. S-a întâmplat să menționeze în ultima vreme că au nevoie de ceva pentru casă? Poate că le-ar prinde bine un grătar nou sau un ceas elegant de perete.

  • Poți alege un cadou și în funcție de hobby-uri. Le place să facă exerciții fizice, să meargă pe bicicletă sau să asculte muzică? Surprinde-i cu ceva care le va face hobby-urile mai plăcute. De exemplu, ar putea fi o boxă nouă, un pick-up sau echipament de exerciții fizice.

  • Încă nu știi sigur ce să alegi? Întreabă-i pe cei dragi sau pe cei din familia lor. Sigur vor fi bucuroși să ofere o idee sigură pentru un cadou.

Cadouri care mulțumesc pe toată lumea

Optează pentru cadouri clasice, care vor face fericit orice cuplu de îndrăgostiți. Lumânările parfumate, sfeșnicele de designer sau difuzoarele pot crea o atmosferă romantică și relaxantă. Nu vei da greș cu lenjerii de pat din satin sau o pătură de pluș în care toată lumea adoră să se cuibărească în timp ce se uită la serialul preferat sau citește o carte.

Sfaturi originale de cadouri romantice pentru doi

Experiențe pentru cuplurile îndrăgostite

Pentru anumite cupluri, experiențele sunt adesea mai bune decât cadourile materiale. Acestea pot fi, de exemplu, escapade romantice în doi. În special vacanțele într-un castel, la munte sau la un centru de spa sunt o alegere excelentă. De asemenea, îi poți face fericiți cu un voucher pentru un masaj de cuplu sau acces la un spa privat pe care îl vor avea numai pentru ei.

Iubitorii de mâncare vor fi încântați de un voucher pentru o cină în doi. Alege ceva neobișnuit, cum ar fi un meniu de degustare cu mai multe feluri de mâncare, pentru a le permite să încerce ceva nou. Și poți adăuga un album foto, astfel încât să aibă unde să păstreze amintirile experienței trăite.