Reducere de primăvară folosind codul APRILIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cadouri practice pentru amenajarea primei locuințe


Dacă știi că cei dragi ție se mută în curând în propria casă, le poți oferi sub bradul de Crăciun un cadou care nu doar că le va aminti de sărbătorile petrecute împreună, ci le va ușura și mobilarea noii locuințe.
Iată câteva sfaturi pentru cadouri semnificative care îi vor face fericiți chiar și după maratonul de despachetat din ziua Crăciunului.

1. Cadouri esențiale pentru prima casă


Dar ce faci dacă nu ești sigur de stilul lor preferat ? În acest caz, poți miza pe partea practică și să alegi un cadou care să le ușureze viața de zi cu zi.

De exemplu, ustensile de bucătărie, cum ar fi cuțite sau un vas de copt, care ajută la gătit și la servirea mâncării.

Dar poate fi, de asemenea, de exemplu, un set de farfurii, oale sau un robot de bucătărie.

Îți vor fi foarte recunoscători și vor fi bucuroși să te invite la o masă pregătită cu ajutorul acestor accesorii utile.

Alte sfaturi:

2. Un cadou „soft" pentru a-i ține mereu aproape


Și pentru că mutatul în propria locuință necesită investiții mari, noii locatari vor aprecia o piesă de mobilier. Ce-ar fi să le oferi un cadou mare în loc de o mulțime de cadouri mai mici?

Un cadou de Crăciun ar putea fi chiar o canapea variabilă care este perfectă și pentru spații mai mici, un taburet sau un fotoliu iconic.

Pentru a merge la sigur cu alegerea unei piese de mobilier, nu te poți lipsi de ajutorul lor. La urma urmei, vă poate consolida relația. Consultați-vă și descoperă-le preferințele. Poate că au pus deja ochii pe o canapea sau o altă piesă de mobilier. În acest caz vei știi exact ce vor.

Alte sfaturi:

3. Un cadou pentru decorul de interior


Alte cadouri potrivite sunt accesoriile pentru apartament. Totuși, rezumă-te la un stil care îi place destinatarului.

Dacă, de exemplu, îi place o atmosferă relaxată care evocă călătoriile în ținuturi exotice, probabil că se va bucura de decorațiuni în stil boho. Alții, pe de altă parte, vor fi încântați de o piesă minimalistă.

Alege, de exemplu, o vază modernă, o veioză cu un design deosebit sau o simplă măsuță auxiliară care se potrivește oricărui stil.

Alte idei de cadouri:

4. Lucruri mărunte, dar utile într-o locuință


În sfârșit, dar nu în ultimul rând, nu uita de cele mai mici cadouri care pot fi o surpriză plăcută pentru oricine. De exemplu,sfeșnicele pentru lumânări parfumate, cu care vor crea o atmosferă plăcută.

Nu dai greș cu o pătură sau cu o lenjerie de pat într-o culoare neutră.

Și dacă ești încă nedumerit, dar vrei să îi ajuți la mobilarea primei lor case, alege vouchere cadou. Alte idei de cadouri: