-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

TOP 5: veselă, pahare și tacâmuri pentru masa de Crăciun

Aranjarea mesei de Crăciun este o tradiție de care ne bucurăm în fiecare an. Inspiră-te și alege dintre cele mai atractive colecții de veselă, pahare și accesorii recomandate de clienții Bonami. Stilul festiv și elegant rezonează cel mai bine cu importanța acestei sărbători.

Produse

Seturi de veselă Bonami Selection

Cel mai mare avantaj al seturilor de veselă din gresie Malia Collection de la Bonami Selection este versatilitatea lor. Designul monocromatic în tonuri naturale neutre și liniile minimaliste vor ieși în evidență indiferent de ocazie.

Gresia este extrem de rezistentă la temperaturi ridicate și la deteriorări mecanice, de aceea acest tip de veselă este un partener de nădejde pe termen lung.

Seturi de pahare Eva Solo

Brandul Eva Solo este campion când vine vorba de accesorii cu forme simple, funcționale și grațioase, iar paharele de la acest brand nu fac excepție. Designul minimalist va impresiona invitații la masa de Crăciun mai ales datorită manoperei precise și a detaliilor originale.

Tacâmuri aurii, alămii sau negre

Dacă ești în căutarea unor tacâmuri noi, ia în considerare posibilitatea de a opta pentru o altă culoare decât clasicul argintiu al inoxului. Tacâmurile cu reflexe aurii cât și cele negre aduc o notă de originalitate și stil exclusivist la aspectul general al mesei.

Produse

Vase festive de la Kähler Design

Vasele minimaliste și albe ca zăpada de la Kähler Design, din noua colecție de Crăciun, sunt completate de desene drăguțe de ramuri de conifere cu figuri și ornamente tradiționale care pur și simplu nu au cum să nu-ți placă.

Dacă ești un minimalist convins, dar iubești decorațiunile tradiționale de Crăciun, vei adora această veselă.

Pahare Lyngby Glas

Textura fină și marginea aurie fac din paharele din colecțiile Palermo și Firenze de la Lyngby Glas alegerea ideală pentru o masă elegantă, de sărbătoare. Vor arăta și mai bine atunci când sunt combinate diferite tipuri de pahare din aceeași colecție.

Inspirații similare