Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum depozitezi bunătățile de Crăciun: borcane și cutii pentru dulciuri

Te întrebi și tu cum să depozitezi bomboanele sau dulciurile în apartament, astfel încât să reziste până la Crăciun? Ți-am pregătit câteva sfaturi despre cum să depozitezi linzerul, turta dulce, rulourile sau dulciurile necoapte în cutii și borcane.

Cu borcanele potrivite, bunătățile tale dulci vor rămâne în formă până la Crăciun.

Cutii și pungi de hârtie pentru  dulciuri de Crăciun

Potrivite să păstrezi turta dulce, covrigi, rulouri și bomboane

Turta dulce trebuie să se întindă și să se înmoaie, așa că are nevoie de umiditate. Prin urmare, cutiile de hârtie căptușite cu un șervețel sunt ideale.

Depozitează-le de preferință pe balcon. Cu toate acestea, fii atent și la temperatura de afară. Dacă plouă, ține cutia de dulciuri într-o cameră răcoroasă și uscată.

Sfat:
Dacă coci ceva în ultimul moment, adăugă un măr feliat în cutie ca să înmoi mai ușor textura. Mărul nu trebuie însă să atingă preparatele.

Cutii de Crăciun din tablă și din plastic

Potrivite pentru depozitarea prăjiturilor, a bomboanelor crude și a bomboanelor umplute

Borcanele din tablă și cutiile de plastic pentru Crăciun asigură păstrarea texturii crocante a bomboanelor și prăjiturilor zile sau săptămâni întregi după ce sunt preparate. Păstrează dulciurile la temperatura camerei. Astfel nu se vor uda sau înmuia.

Prăjiiturile necoapte încă vor necesita refrigerare. Prin urmare, alege recipiente sigilabile, astfel nu vor primi miros de la alte alimente. Cu toate acestea, lasă-le să stea la temperatura camerei cam o oră înainte de a le servi invitaților.

Borcane de sticlă pentru cadouri comestibile

Depozitează fără griji bomboane, dulciuri sau nuci în borcanele de sticlă. De asemenea, ele pot face parte din decorul festiv în bucătărie sau în living.

Sunt ideale atunci când dorești să le oferi celor dragi un cadou comestibil.

Este sezonul în care să fii vesel!