-15% la corpuri de iluminat cu codul LUMINI15 | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Decor interior în stil boho

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Crezi că nu ești un perfecționist și nici minimalismul nu te caracterizează? Consideri că imperfecțiunile subtile și culorile sunt dovada că decorul de interior este viu și plin de energie?

Atunci stilul boem va fi ideal pentru spiritul tău liber. Regula principală este simplă - mai mult înseamnă mai mult. Descoperă sfaturile noastre testate și amenajează-ți apartamentul cu decorațiuni boho.

7 sfaturi pentru un decor boho

Combină decorațiuni și accesorii cu texturi diferite - iarbă de mare, lemn, bumbac, iută, stuf, trestie, piele, tricotaje grosiere și macrameu. Stratificarea se potrivește perfect stilului boho.

Cu cât mai multe plante, cu atât mai bine. Se vor remarca în ghivece din materiale naturale pe podea sau le poți agăța cu ajutorul suporturilor din macrame pentru ghivece.

Alternează modelele pe accesoriile textile: orientale, mandale, motive florale și animale. Orice este permis.
Integrează în decor un accesoriu vintage sau un obiect cu valoare sentimentală. Acesta va conferi un aer personal și confortabil spațiului.

Nu limita numărul corpurile de iluminat decorativ. Felinarele, lămpile, sfeșnicele și ghirlandele luminoase vor asigura o atmosferă relaxantă.

Paleta cromatică a interiorului boho include nuanțe calde de pământ, naturale, dar este indicat să o înveselești cu o piesă viu colorată în galben, roșu sau turcoaz - alegerea îți aparține.

Completează apoi cu accente metalice. O ramă din alamă, un ghiveci sau un corp de iluminat de culoarea cuprului vor permite texturilor naturale din jur să strălucească la rândul lor.