15% reducere folosind codul FEBRUARIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Birou în stil minimalist

Urmezi principiul „cu cât mai puțin, cu atât mai bine” și îți dorești un colț de lucru care să fie elegant, dar simplu? Atunci biroul în stil minimalist este exact ceea ce ți se potrivește!

Minimalismul la locul de muncă îți permite să scapi de tot ceea ce te copleșește și te împiedică să îți atingi potențialul maxim. Încearcă-l alături de noi!

Biroul și scaunul sunt cele mai importante

Biroul ar trebui să joace un rol principal în spațiul tău de lucru. Un birou bine ales poate fi o operă de artă în sine. Pentru un colț de lucru minimalist, alege mobilă ușoară, în culori deschise și cu linii simple.

Cel mai important, biroul și scaunul trebuie să fie funcționale și confortabile astfel încât să eviți durerile de spate sau de cap.

Citește mai multe despre o poziție corectă la birou.

Lemnul și albul, în rolurile principale

Pentru o zonă de lucru minimalistă, alege materiale naturale, cum ar fi lemnul, metalul, sticla sau chiar și piele și piatră. Însă, nu mai mult de 2-3 materiale!

Combină albul cu nuanțe pământii, precum maro, gri sau bej. De asemenea, poți alege o culoarede accent, cum ar fi verde închis sau chiar auriu. Folosește-le, însă, pe o suprafață mai mică sau pentru decorațiuni, astfel încât să nu iasă în evidență „agresiv”.

Accesorii 2 în 1: frumoase și funcționale

Decorațiunile, cum ar fi plantele de apartament sau lumânările, adaugă o notă personală și un aer confortabil colțului de lucru. Totuși, alege doar câteva, astfel încât să nu îți distragă atenția.

Cele mai bune accesorii sunt 2 în 1, adică decorative și funcționale, cum ar fi accesoriile de papetărie, veiozele de birou sau organizatoarele.

Pentru a ajunge la minimalismul suprem, trebuie să spui „adio” haosului. Descoperă cele mai bune strategii pentru organizarea documentelor, dar și organizarea întregului birou!