Ne cunoaștem deja? Vă rugăm să vă logați.

sau
Logați-vă prin Facebook
Peste 2,5 milioane de utilizatori

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Alăturați-vă milioanelor de membri și obțineți 20 Lei în contul dvs. Bonami pentru prima achiziție!

Decorațiuni interioare superbe cu reduceri de până la 70%

 • Piese de design pe care nu le veți găsi în altă parte
 • Recompense pentru fidelitate
 • În fiecare zi, o nouă ofertă tentantă
 • 90 de zile pentru returnarea fără probleme a produselor
sau
Accesați prin Facebook

Stăm cu ochii pe ele pentru dvs.!

Am activat urmărirea produsului: Deja urmăriți produsul.

Imediat ce acest produs va fi disponibil în stoc, vă vom trimite un mesaj pe adresa dvs. de e-mail . Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi notificări sau să renunțași la urmărirea produsului. Puteţi să schimbaţi adresa, cu cea pe care doriţi să primiţi email-uri

Ok

Urmărirea a fost anulată

Monitorizarea produsului a fost anulată. Dacă vă răzgândiți, puteți din nou să activați monitorizarea.

Ok

Cineva a fost mai rapid

Ne pare rău dar cineva v+a luat-o înainte şi produsul selectat este epuizat. Am activat din nou câinii noştri de pază pentru a urmări apariţia produsului pe stocul nostru, pentru a putea fi în sfârşit al dvs.! Dacă nu sunteți interesat de urmărirea produsului, puteți decativa câinele de urmăriredeactivare.

Ok
Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici
ok
+40 312 294 753
Preț
Culoare
AlbAlbAlbGriGriGriNegruNegruNegruAlbastruAlbastruAlbastruMaroMaroMaroGalbenGalbenGalbenRoșuRoșuRoșuVerdeVerdeVerdeRozRozRozMovMovMovPortocaliuPortocaliuPortocaliuColoratColoratColorat
Marca
13Casa
Actona
Ángel Cerdá
Askala
Charlie Pommier
Custom Form
De Eekhoorn
Design Twist
Durbas Style
Dutchbone
+ Toate brandurile
 1. Mobilier
 2. Mese și măsuțe
 3. Birouri

Birouri

Více informací

Indiferent dacă veţi utiliza această piesă de mobilier la domiciliu, în mod regulat sau destul de rar, biroul de lucru este baza unui randament garantat.

Alegerea biroului are câteva reguli. Parametrii cei mai importanți sunt înălțimea biroului, materialul și scopul utilizării. Dacă locuiți într-un apartament mai mic, va fi important să aveți spaţiu şi mobilitate.

Birou de lucru după scop

Birou de lucru, birou pentru PC, birou pentru studiu... O sută de denumiri, o sută de scopuri. Ce veți face la birou? Acesta primul lucru pe care trebuie să-l aveţi în vedere atunci când alegeți o piesă de mobilier precum biroul.

Birou de lucru: alegeți biroul în funcţie de lăţimea sa, deoarece este foarte important. Acest lucru se datorează faptului că monitorul trebuie plasat la distanța corespunzătoare de ochi. Lăţimea suficientă vă va oferi și mai mult spațiu pentru picioare. Dacă lucrați pe un laptop, gândiți-vă simultan la dimensiunea acestuia, la suportul pentru monitor și la tastatură.

Birou de birou: compartimente, sertare, rafturi. Casa dvs. va fi foarte organizată. Veţi avea suficient spațiu pentru cărți, produse de papetărie şi dosare.

Un birou tradițional: din lemn sau din sticlă, este apeciat de toți cei care se mulţumesc având o zonă de lucru simplu mobilată.

Înălțimea biroului

Înălțimea este foarte importantă din două motive. Primul este, bineînțeles, aspectul sănătăţii. Dacă veţi sta într-o poziţie inconfortabilă la birou, spatele și gâtul dvs. va avea probleme foarte curând. Doar o înălțime corectă este primul pas către un spate sănătos.

Înălțimea corectă a biroului este setată la 75 cm pentru un bărbat normal (aproximativ 160 până la 180 cm). Dacă veți împărți biroul cu mai mulți membri ai gospodăriei și sunteți cu toții diferiți cea mai bună opțiune este să cumpărați un scaun de birou sau o masă reglabilă.

Materiale pentru birou de lucru

Biroul de scris din lemn de nuc, mango, stejar, palisandru sau lemn de salcâm sunt puţin mai scumpe, dar vă vor recompensa cu un miros tipic de lemn și o rezistenţă în timp. Birourile rustice sunt confecţionate din lemn de stejar, iar cele rafinate din lemn de mango - la care se adaugă picioare lungi şi elegante.

Variantele ieftine sunt cel mai adesea realizate din plăci din conglomerate din lemn decorate diferit. Suprafața mesei reamintește apoi de lemnul pe care-l imită: stejar, pin sau salcâm. Se utilizează şi culori deschise, precum alb, care luminează o camera întunecată.

Více informací
Setări originale
 • Setări originale
 • Ordonare după cele mai noi
 • Ordonare după preț crescător
Mai multe produse

Ne părăsiți deja? Sunt de ajuns doar 10 secunde pentru a descoperi o mulțime de oferte.

Înregistrați-vă gratuit pe Bonami și beneficiați de 20 Lei credite pentru comenzile dvs. dar și funcții speciale!

 • Urmărirea produselor care nu sunt pe stoc
 • Salvați-vă produsele preferate pentru mai târziu
 • Recompense pentru fidelitate și credite
 • Serviciu clienți VIP
sau
Accesați prin Facebook

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

Finalizându-vă înregistrarea pe Bonami.cz, a.s. încheiați un contract prin care sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale.

  «
 
Not at all/Extremely likely
Powered by Daktela