20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Arh. Mădălina Bucur spune „DA!" Crăciunului în tonuri naturale

Când spunem Crăciun, spunem sărbătoare, familie, tihnă. Le experimentăm pe toate din plin în jurul mesei, cu multe povești, râsete, clinchetele paharelor din cristal și luciul tacâmurilor, savurând aromele preparatelor tradiționale de Crăciun la lumina caldă a lumânărilor.

Iată stilul ales de Arh. Mădălina Bucur pentru aranjarea mesei și zonei de dining de Crăciun!

Iarna aceasta aș vrea să ne bucurăm de atmosfera de sărbătoare pentru cât mai mult timp. Să aranjăm masa împreună și să ne strângem în jurul ei la cină, să invităm la noi prieteni dragi alături de care să petrecem serile lungi de iarnă cu voie bună, povești, gustări de sezon și vin fiert.
...și anul acesta am optat pentru un stil cât mai natural pentru decorațiunile de Crăciun.
Pentru că așa mi s-a părut mereu cel mai aproape de sufletul meu, și anul acesta am optat pentru un stil cât mai natural pentru decorațiunile de Crăciun. Lemnul, ceramica, hârtia, textile bumbac sau in, ornamente cu cât mai multe elemente din natură - crenguțe, bobițe, nuci, plante uscate. Pentru aranjarea mesei într-un mod simplu, dar în același timp festiv, am ales o față de masă din in gros, cu tacâmuri aurii, cu farfurii în tonuri blânde de crem, cu mici accente decorative din materiale naturale, cu pahare din cristal și o coroniță bogată în mijloc.
Farfurii din gresie ceramică

Farfurii din gresie ceramică

Față de masă din in

Față de masă din in

... tonuri neutre, luminoase, accentuate ici și colo de sclipiri aurii și de luminițe discrete.
Am încercat mereu să aleg decorațiuni cu însemnătate și cu poveste, într-o paletă de culori reținută, cu tonuri neutre, luminoase, accentuate ici și colo de sclipiri aurii și de luminițe discrete. Așa va fi Crăciunul nostru - în alb și bej, verde și auriu. De la fața de masă la veselă, de la tacâmuri la tăvile de servire, de la decorațiunile de brad la ornamentele de pe pereți și din geam, de la pături la perne, la întreaga atmosferă din apartamentul nostru.
Mădălina combină decorațiunile cumpărate cu cele făcute alături de copii

Mădălina combină decorațiunile cumpărate cu cele făcute alături de copii

Globulețe și conuri

Globulețe și conuri

Combin decorațiunile alese din diverse locuri cu cele făcute de noi, alături de copii.
Combin decorațiunile alese din diverse locuri cu cele făcute de noi, alături de copii. Astfel valoarea obiectelor este câștigată în timp datorită straturilor de amintiri care se construiesc în jurul lor. Îmi doresc un decor luminos și cald, un spațiu de odihnă și de bucurie, de timp frumos petrecut împreună - pentru că nu degeaba e cea mai frumoasă perioadă din an.
Luminițe discrete

Luminițe discrete

Dining într-o lumină caldă

Dining într-o lumină caldă

Descoperă mai multe sfaturi despre amenajarea unei locuințe primitoare de la Mădălina Bucur:

Mai multă inspirație