Până la 30% reducere la canapele din stoc | Cumpără azi mai ieftin! →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cadouri pentru copii

Sunt așa de multe modalități de a-ți face copiii fericiți! Trebuie doar să știi de unde să începi. Descoperă la noi o varietate de jocuri, jucării, boardgames, accesorii de sport și artă sau echipamente pentru vară. Copiii mai mari vor fi încântați de diverse piese electronice sau o cameră aranjată diferit. Pentru anumite categorii specifice de vârstă, aruncă o privire la ideile noastre de cadouri pentru adolescenți și cele pentru copii sub 1 an.

Inspiratii

Filtre și sortare
Preț
Filtre și sortare
Preț
Sunt afișate 48 din 1829 produse

Idei de cadouri pentru copii

Să alegi un cadou pentru copii nu este deloc un lucru complicat. Trebuie să fii doar inspirat. Pentru copiii mai mici, nu vei da greș dacă alegi o jucărie interactivă care le va sprijini dezvoltarea abilităților. În cazul copiilor mai mari, de obicei, îi poți întreba pur și simplu ce își doresc. Ssigur vei primi chiar mai multe sfaturi pentru cadouri decât ți-ai fi putut imagina.

Dacă plănuiești un cadou surpriză, ți-am pregătit o mulțime de idei, clasificate în funcție de vârsta copiilor.

Cadouri pentru copii de la vârsta de 2 ani

Cei mai mici copii sunt întotdeauna încântați de o jucărie. Sunt potrivite puzzle-uri simple, blocuri de construcție, dar și veselă și tacâmuri de jucărie, iar un cort va fi locul perfect de joacă pentru orice copil.

Fie că alegi drept cadou un animal de pluș, o păpușă sau o jucărie din lemn, micuțul va descoperi lumea într-un mod distractiv cu oricare dintre ele.

Mai multe sugestii:

 • puzzle-uri pentru copii
 • bicicletă de echilibru
 • bucătării de jucărie
 • cuburi și kit-uri de construcții
 • jucării din pluș
 • trenulețe și mașinuțe
 • Cadouri pentru preșcolari

  Atunci când alegi un cadou pentru un preșcolar, mizează pe jocuri de toate felurile. Acestea sunt atât distractive, cât și educative. Există o mare varietate din care poți alege. Depinde de tine dacă vrei să încurajezi concentrarea, creativitatea, gândirea logică sau dezvoltarea vocabularului copilului tău.

  Cadourile potrivite pentru copiii de această vârstă sunt jocurile de masă. Nu numai că se vor distra împreună cu frații și prietenii lor, dar le dezvoltă copiilor un simț al fair-play-ului. Iar acest lucru le va fi de folos pe măsură ce vor crește. Un ghiozdan sau rechizite școlare cu modele vesele sunt cadouri practice și apreciate de viitorii școlari.

  Mai multe recomandări:

 • seturi de jucării din lemn –⁠⁠⁠ bucătării, supermarket, atelierul meșterului
 • păpuși, cărucioare și haine pentru păpuși
 • articole creative –⁠⁠⁠ creioane colorate, markere, carioci, culori pentru pictatul pe față
 • jucării muzicale –⁠⁠⁠ xilofon, tobe, flaut sau chitară
 • proiector sau caleidoscop – pentru și mai multe povești frumoase înainte de culcare
 • Cadouri pentru elevi

  Pentru a alege un cadou potrivit pentru un școlar nu este ușor, deoarece copilul are deja propriile sale interese, dorințe, idei și gusturi. Prin urmare, o strategie bună este să-l întrebi ce l-ar face fericit și care sunt lucrurile de care are nevoie. Dacă părinții aleg cadoul, ei pot combina plăcutul cu utilul și pot paria pe mobiler nou pentru camera copiilor. Un birou nou pentru teme și desen sau un pat în formă de casuță oferă o nouă perspectivă camerei.

  Dacă ești în căutarea unor ponturi specifice pentru fete și băieți cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, le vei găsi în următoarele categorii, împărțite în funcție de vârstă și sex:

  Cadouri pentru adolescenți

  Atunci când alegi un cadou pentru un adolescent, este ca și cum ai alege un cadou pentru un tânăr adult. Trebuie să știi care-i sunt opiniile, gusturile și hobby-urile. Gândește-te cu ce se ocupă adolescentul tău. Este vorba de muzică, de electronice și computere, îi plac hainele frumoase sau are un hobby deosebit pe care îl practică săptămână de săptămână?

  Cadourile generale pentru fetele la această vârstă pot fi o varietate de accesorii de modă cum ar fi rucsacuri, ceasuri, genți pentru cosmetice sau bijuterii. Și cadouri pentru băieți? Acolo este posibil să dai lovitura cu electronice și accesorii de călătorie. Ei vor fi încântați căști audio, boxă audio, dar și un rucsac sau unelte multifuncționale de buzunar.

  Pentru mai multe idei, accesează categoria: