Grătarul pe cărbuni te ajută să experimentezi una dintre cele mai populare forme de gătit la grătar. Oferă o serie de avantaje care vă permit să folosești un grătar cu cărbuni aproape oriunde - pe terasă, în grădină sau în parcul din oraș.
Care sunt celelalte avantaje ale acestuia și ce tip să alegi pentru grătarul de pe balcon? Citiți mai departe în articolul următor. Nu mai aștepta și bucurăte de un grătar pe cinste!
Cel mai mare avantaj al grătarelor cu cărbuni este atmosfera unică și gustul și aroma inconfundabilă a cărnii preparate, care nu seamănă cu nimic altceva.
Atingerea temperaturii optime, însă, poate necesita puțină practică la început. Cu cât cărbunii sunt aprinși mai mult timp, cu atât căldura pe care o degajă este mai intensă. Dar acest lucru poate fi reglat prin simpla îndepărtare sau adăugare de combustibil.
Pentru că frigi la o temperatură relativ ridicată, grătarul este deosebit de util pentru a găti bucăți mai mici sau mai subțiri de carne și legume.
Cu grătarele cu capac, poți, de asemenea, să prepari mâncarea folosind o metodă indirectă care imită gătitul la cuptor. Această metodă este, de asemenea, potrivită pentru bucățile mai mari de carne.
Nu trebuie să renunți la a face grătar pe balcon sau în parc. Alege doar un grătar portabil sau de masă pe cărbuni fără fum.
Grație tehnologiei inovatoare, nu există fum, nu există miros și nici substanțe nocive. Așa că îl poți folosi în interior.