-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Cum depozitezi bunătățile de Crăciun: borcane și cutii practice

Te întrebi cum să păstrezi bomboanele sau prăjiturile în apartament, astfel încât să reziste până la Crăciun? Ți-am pregătit câteva sfaturi despre cum să depozitezi fursecurile, cornulețele, turta dulce, rulourile sau prăjiturile fără coacere în cutii și borcane.

Cu borcanele potrivite, dulciurile vor rămâne proaspete până la Crăciun.

Cutii și pungi de hârtie pentru dulciuri de Crăciun

Potrivite pentru turtă dulce, covrigi, rulouri și bomboane

Turta dulce trebuie să se frăgezească, așa că are nevoie de umiditate. Prin urmare, cutiile de hârtie căptușite cu un șervețel sunt ideale.

Depozitează-le de preferință pe balcon. Cu toate acestea, fii atent și la temperatura de afară. Dacă plouă, ține cutia de dulciuri într-o cameră răcoroasă și uscată.

Sfat:
Prepari fursecuri din turtă dulce în ultimul moment? Adăugă un măr feliat în cutia în care le depozitezi, ca să le înmoi ușor textura. Mărul nu trebuie însă să atingă preparatele.

Cutii de Crăciun din tablă și din plastic

Potrivite pentru depozitarea fursecurilor, a bomboanelor fără coacere și a bomboanelor umplute

Cutiile din tablă sau plastic pentru Crăciun asigură păstrarea texturii crocante a bomboanelor, fursecurilor și prăjiturilor zile sau săptămâni întregi după ce sunt preparate. Păstrează dulciurile la temperatura camerei. Astfel nu se vor înmuia.

Prăjiiturile necoapte însă necesită refrigerare. Prin urmare, alege recipiente sigilabile, astfel nu vor căpăta mirosul altor alimente din figider. Cu toate acestea, lasă-le să stea la temperatura camerei cam o oră înainte de a le servi invitaților.

Borcane de sticlă pentru cadouri comestibile

Depozitează fără griji bomboane, dulciuri sau nuci în borcanele de sticlă. De asemenea, ele pot face parte din decorul festiv în bucătărie sau în living.

Sunt ideale atunci dacă dorești să le oferi celor dragi un cadou comestibil.

Inspirații similare