-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

-15% la tot cu codul ANIVERSARE15* Nu se aplică la produsele deja la reducere și la o selecție de produse (menționate)

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Aranjează festiv masa de Revelion

Plănuiești să sărbătorești anul acesta Revelionul acasă, cu familia, sau îți vei invita prietenii să ți se alăture? Amplifică atmosfera specială cu un aranjament festiv al mesei, decorațiuni și accesorii elegante.

Alege culorile potrivite

Pentru un aspect sofisticat și armonios, nu combina prea multe culori. În mod ideal, alege o culoare de bază și nu mai mult de 2 culori complementare.

Combinația de negru și auriu creează un efect îndrăzneț și neconvențional pe masă, ilustrând frumos atmosfera sărbătorii de sfârșit de an. În plus, paharele cu margini aurii se vor potrivi perfect cu șampania.

Produse

Produse

Alege câteva elemente distinctive

Atunci când vine vorba de decorațiuni, este important să găsești echilibrul între impresionant și exagerat de împodobit. Așadar, în loc să alegi o multitudine de decorațiuni mai mici, optează pentru 2-3 piese care să iasă cu adevărat în evidență.

O vază frumoasă, un suport de lumânări care să atragă atenția sau o stea mare luminoasă pe care o poți atârna direct deasupra mesei sau la fereastră vor funcționa foarte bine. Uneori chiar și vesela în sine poate fi decorativă dacă are un model interesant.

Produse

Inspirații similare