Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

La masă în grădina prezentatoarei Soňa Skoncová

Mâncarea are un gust mai bun savurată afară, mai ales atunci când servești bunătățile pe farfurii în culorile verii. Așa face și celebra prezentatoare TV Soňa Skoncová din Slovacia, care s-a bucurat de un grătar de vară la cabana ei în spirit boem.

Bucură-te și tu de vară și servește masa cu farfurii cu modele vesele și completează decorul cu pahare originale - familia și prietenii vor aprecia abilitățile tale de gazdă primitoare!

Servire în stil boem

Pe lângă mâncarea delicioasă, adu și o doză de fler la masă! Farfuriile albe clasice se regăsesc în multe case, dar momentele prețioase petrecute în aer liber alături de cei dragi cer un adevărat festin pentru ochi. De aceea, Soňa a ales o veselă bogat decorată în diverse variante de culori atrăgătoare care ies perfect în evidență în natură.

Nu-ți fie teamă să combini culori și modele diferite - cu cât mai colorată e vesela, cu atât mai relaxați se vor simți invitații tăi! Seturile de veselă Villa d'Este vor adăuga un strop de magie în diningul tău exterior. Și, nu în ultimul rând, adăugă tacâmuri simple pentru a obține un efect armonios.

Curcubeu la masă

Ciocnește paharele frumos alese și începe petrecerea! Nuanțele lor diferite reflectă diversitatea naturii și unicitatea invitaților tăi. În plus, fiecare persoană își poate alege culoarea preferată și se poate bucura de cocktailul de vară cu un plus de plăcere.

Totuși, pentru ca masa să arate elegantă și cu bun-gust aranjată, Soňa a ales la o carafă transparentă de sticlă cristalină pentru a crea un echilibru vizual. Mai rămâne doar să pregătească cocktailurile!

Accesorii pentru și mai multă plăcere

Cea mai mare atracție a unei petreceri în grădină este, bineînțeles, mâncarea delicioasă. Așa că ai nevoie de un grătar de calitate, care este o parte esențială a oricărui eveniment în aer liber. Fii o gazdă care are pregătite toate ustensilele necesare - de exemplu, servește bunătățile la grătar pe un platou în formă de inimă!

Inspirații similare