Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Cum să ai o baie ordonată - sfaturi și recomandări

Șampoane, geluri de duș, paste de dinți și tot felul de alte produse cosmetice de îngrijire a pielii și igienă sunt necesare chiar și într-o baie amenajată cu strictețe în stil minimalist.
Dar cum păstrăm o imagine ordonată de ansamblu, impresionantă din punct de vedere estetic, într-un flux de diverse loțiuni, creme și alte lucruri necesare?

Nu este deloc imposibil. Câteva mici schimbări și soluții inteligente de depozitare și orice baie se transformă într-o adevărată oază pentru trup și suflet.

În armonie

Baza pentru menținerea unui aspect ordonat sunt diversele „recipiente” sub formă de suporturi pentru periuțe, dozatoare pentru săpun lichid sau cremă de mâini, savoniere sau pahare. Pentru ca decorul să arate organizat, este important să le asortezi textura și culoarea cu elementele sanitare ale băii. Combină piese din lemn cu accesorii metalice minimaliste pentru un efect garantat.

Totul la îndemână

Pentru o orientare și manipulare ușoară, este practic să accesezi cu ușurință cele mai utilizate articole de toaletă. Sortează-le și depozitează-le în cutii practice. În timp ce periile din lemn sau dischetele albe demachiante pot fi expuse în siguranță în borcane transparente, ascunde în mod inteligent cu ajutorul unor cutii opace produsele cosmetice ambalate în plastic. Astfel, nu disturbă imaginea ordonată a băii cu aspectul lor pestriț.

Rezistente la umiditate

Materialele ideale pentru baie le includ pe cele care sunt rezistente la apă. Cu accesoriile din sticlă, ceramică sau metal, nu vei da greș. Dacă vrei totuși să creezi un spațiu relaxant cu accesorii din lemn, îți recomandăm bambus, ratan și iarbă de mare. Coșurile din pânză se întrețin ușor și se asortează cu ușurință stilului de amenajare al băii.

Make-up și bijuterii

Organizatoarele speciale pentru produsele de make-up te ajută să menții ordinea în colțul pentru machiaj. Alege organizatoare din plastic de calitate, pentru a fi ușor spălate și care să-și păstreze culoarea în timp. Suporturile pentru bijuterii nu sunt doar practice, ci vor servi și ca decorațiuni elegante.

Depozitarea pe înălțime

Nu există niciodată suficient spațiu de stocare. Mai ales în băile mici. Cu etajere sau rafturile tip pull-out poți utiliza fiecare centimetru la maximum. Acestea sunt proiectate pentru a putea fi trase cu ușurință și permit depozitarea pe înălțime. Le poți folosi nu numai pentru un arsenal cosmetic extins, ci și pentru produse de curățare, care vor fi la îndemână, dar „ascunse” elegant.

Vrei să descoperi mai multe idei?