REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

În vizită: o baie industrială acasă la
blogger-ul Kitchenette

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Markéta Pavleje alias Kitchenette inspiră zilnic, prin intermediul blogurilor și al rețelelor sociale, zeci de mii de oameni prin abilitățile ei culinare. Și nici nu e de mirare - rețetele ei sunt puse la punct în cele mai mici detalii.

Același lucru poate fi spus și despre casa ei. Iar azi, ne-a invitat să vedem baia ei amenajată alături de noi într-un stil industrial modern. Să o descoperim împreună!

O baie în stil industrial

Datorită faptului că baia este dominată de plăcile distinctive de faianță, Markéta a ales doar accesorii în culori neutre, cu finisaj mat.

Pentru un look desăvârșit și o atingere industrială s-au adăugat niște piese simple cum ar fi suportul stilat de prosoape și corpurile de iluminat.

Foarte multe dintre trendurile actuale sunt chestiuni atât de trecătoare, încât piesele pe care le includ dispar de la o zi la alta. Din acest motiv, cred că e indicat să fii extravagant doar prin elemente ce pot fi schimbate foarte ușor, spre exemplu accesoriile pentru chiuvetă sau cadă; textilele sau autocolantele...

Descoperă mai multe idei pentru baie!