REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

În vizită: o baie retro acasă la prezentatoarea Soňa Skoncová

Combinația dintre piesele retro și cele moderne este un trend ce nu se va demoda niciodată. Așadar, aceasta este combinația pe care a ales să mizeze prezentatoarea slovacă Soňa Skoncová atunci când și-a amenajat baia.

Cu toate acestea, alegerea elementului dominant a fost făcută într-un mod opus celui obișnuit. Nu doar cada este deosebită, ci și plăcile terazzo alese pentru podea si pereți sunt de efect. Prin aspect și cromatică, dau tonul întregii încăperi. Inspiră-te și tu!

O baie în stil retro

Datorită faptului că întreaga baie este dominată de faianța distinctivă, Soňa a ales să păstreze toate accesoriile în sfera minimalistă și a nuanțelor neutre, mai ales alb și negru.

A adus un look ce trimite cu gândul la anii '60 în acest spațiu prin intermediul chiuvetei, a dulăpiorului cu oglindă și al robinetelor.

Pun foarte mare accent pe prosoape, așadar mi-am cumpărat mai multe seturi. Bineînțeles, niciun accesoriu nu trebuie să lipsească. Cu toate acestea, m-am concentrat pe piese care sunt nu doar plăcute ochiului, ci și de calitate superioară. Iar la Bonami am avut, în mod categoric, de unde alege!

Descoperă mai multe idei pentru baie!