Economisește 15% cu codul MINUS15 | Doar până la miezul nopții →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Trezește primăvara chiar la tine acasă

Nesfârșita iarnă pare uneori absolut insuportabilă, însă, din fericire, primăvara e aici. Nu-i așa că locuința ta are nevoie de un vibe pozitiv și primăvăratic?

Lasă-te inspirat de selecția noastră fresh de mobilier și accesorii în culori pastelate. Cine știe, poate găsești aici chiar piesa la care visezi!

Pentru un interior plin de viață

Nimic nu surprinde primăvara la fel de bine ca plantele în ghiveci sau florile proaspete. Pentru a le pune în valoare și mai bine în casa ta, alege o vază stilată pentru ele (sau chiar două).

Combinând mai multe vaze diferite, vei obține un efect decorativ cu atât mai impresionant. Totuși, asigură-te că vazele sunt „conectate” printr-un anumit element - cum ar fi materialul sau culoarea. Acest detaliu, plus o grupare corectă reprezintă garanția unui look armonios.

Într-o notă minimalistă

Dacă vrei să evoci prospețimea primăverii în interiorul casei tale, dar nu ești un fan al motivelor florale sau al tonurilor „îndulcite” de roz combinat cu galben, mizează pe nuanțe pastelate de albastru și verde.

Interiorul casei tale va arăta astfel plin de viață, fără a fi prea drăguț, totuși. Aceste culori se evidențiază perfect pe o canapea, fotoliu, pe un covor sau pe accesorii mai mici cum ar fi pledurile, perdelele sau draperiile.

Energie în... farfurie

Deja te temi de astenia de primăvară? Reîncarcă-ți bateriile cu o masă ușoară și nutritivă. Pe deasupra, dacă o servești de pe una din farfuriile din colecția Blossom, de la Villeroy & Boch, te vei putea bucura de o experiență culinară și una estetică în același timp. Fresh, nu?

Schimbă-ți dormitorul

Și dormitorul tău are nevoie de o reîmprospătare. Scapă de atmosfera hibernală, schimbând lenjeria de pat cu una în nuanțe delicate sau cu motive naturale.

Înlocuiește draperiile de iarnă, din mătase, cu unele de in și scapă de cuvertura groasă, înlocuind-o cu una cu model. Vei vedea cum trezirea îți va fi mai ușoară chiar din prima zi!