Până la -15% pentru baie | Economisește azi →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Bonami makeover: hol cu spațiu de dining la Lída și Saša Rašilov

Vino alături de noi să arunci o privire în casa cu design minimalist, dar confortabilă, a unei familii de actori. Vei descoperi metoda prin care designerul Tereza Stubley a reușit să transpună viziunea și dorințele proprietarilor într-un interior real, care nu este doar funcțional și fermecător, ci și confortabil.

Spațiu atipic, deschis

Transformarea a avut loc chiar în vestibul, un spațiu ușor atipic, deoarece este conectat liber cu holul, zona de dining și bucătăria. La intrarea în casă, te afli chiar în mijlocul acțiunii.

Am împărțit interiorul în 3 zone funcționale: un hol minimalist la intrare, o zonă de lounge pentru relaxare și o zonă de dining.

Interiorul înainte și după transformare:

"Ne-am dorit ca întregul spațiu deschis să păstreze un caracter minimalist și o paletă de culori neutre, în ton cu restul casei. Acest lucru se datorează în principal faptului că suntem copleșiți de munca noastră pe tot parcursul zilei, iar nouă ne place să ne relaxăm seara într-un mediu care nu ne deranjează (din punct de vedere vizual) și care ne dă o impresie de calm.

Ei bine, a funcționat - camera este curată și modernă, dar în același timp confortabilă și caldă. Este chiar în stilul nostru favorit, Scandi, cu o notă industrială."

Punctul de vedere al designerului Tereza Stubley

"În momentul proiectării, m-am bazat pe materialele și culorile deja existente în interior. Un element interesant îl reprezintă și peretele din sticlă lăptoasă, adiacent ușii de la intrare. Întregul spațiu este amenajat în tonuri neutre și reci și am încercat să dezvolt acest lucru și să nu mă îndepărtez de stilul contemporan și de schema de culori.

Din moment ce este vorba de o renovare, iar interioarele sunt noi și în conformitate cu ideile proprietarilor, am respectat stilul și conceptul contemporan, care îmi este, de asemenea, foarte apropiat. Eu însămi prefer un stil minimalist când vine vorba de culori și rămân întotdeauna la baza neutră care se găsește și aici."

Dining minimalist jucăuș

"O masă încăpătoare a fost o necesitate. Ne-am gândit la o variantă în culoare de lemn natural, dar în cele din urmă a câștigat cea minimalistă, alb cu negru. Și tocmai datorită look-ului său minimalist, ne-am putut lua câteva libertăți privind scaunele.

Am optat pentru un amestec de scaune din lemn gri cu scaune de dining albe simple, care, datorită culorilor lor, funcționează bine împreună și cu masa."

Zona de relaxare

Deoarece camera are dimensiuni destul de generoase, partea opusă intrării a fost ideală pentru un lounge informal.

Și pentru că interiorul este dominat de culori reci, designerul Tereza a încercat să încălzească spațiul prin materiale. A ales unele casual și mai degrabă texturate, pentru a adăuga dinamism spațiului monocromatic.

Un hol aerisit

Vestibulul nu avea loc pentru dulapuri încorporate și piese de mobilier incomode. Prin urmare, piesele ușoare, solitare, cum ar fi un suport de pantofi cu o bancă sau un suport de haine au fost o soluție excelentă și neconvențională.

Cu acest mobilier aerisit, care economisește spațiu, flow-ul de lumină naturală poate pătrunde în încăpere prin cărămizile din sticlă, luxfer.

Cooperarea cu designerul

S: "Am fost surprinși de cât de repede și la obiect a înțeles designerul Tereza viziunea noastră și a reușit să o transforme în realitate. Ne-am mirat când Lida și cu mine nu am avut practic niciun comentariu la primele sugestii. Dar nu a fost necesar, deoarece Tereza a surprins perfect ideile noastre."

L: "Perspectiva unui profesionist este neprețuită atunci când decorăm. Designerul Bonami a folosit mai multe elemente la care eu cu siguranță nu m-aș fi gândit că vor funcționa. De exemplu, folosirea unor accente de roz pal, care au îndulcit perfect spațiul, fără să strice minimalismul."

Fă cunoștință cu designerul:

Tereza este absolventă a Școlii de Design. A lucrat ca însoțitoare de bord timp de zece ani și a avut ocazia să vadă interioare din toată lumea. În 2014 a părăsit norii și s-a aruncat în studiul interioarelor.

Ea vede provocarea și potențialul fiecărei camere și se bucură să urmărească procesul de transformare a patru pereți într-un cămin intim. Stilul ei este atemporal, bogat în culori și materiale naturale. Se străduiește să găsească soluții estetice și eficiente, ținând cont de dorințele clienților săi. Scopul este ca aceștia să se bucure de casa lor cu plăcere, ani de-a rândul.


Tereza Stubley