REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

TOP 5: Ajutoare pentru curățenia de Crăciun

Karolína Fardová
Karolína Fardová
Bonami Blogger

Curățenia nu este probabil momentul pe care îl aștepți cu nerăbdare atunci când vine vorba de pregătirile de dinaintea Crăciunului. Cu toate acestea, dacă ai ajutoarele potrivite, totul va decurge rapid și fără probleme. Vino să le descoperim împreună pe cele mai bune!

Găleți și mopuri

Un mop de bună calitate și funcțional te va scuti de mult stres și timp. De exemplu, Twist Ergo de la LEIFHEIT este ideal chiar și pentru suprafețele delicate ale podelei. Datorită sistemului de stoarcere, vei avea întotdeauna un mop perfect umed, cu care poți curăța cu ușurință podelele, iar cu ajutorul articulației mobile poți curăța chiar și locurile greu accesibile, cum ar fi sub pat sau sub dulap.

Aspiratoare (pentru ferestre)

Trebuie să speli toate geamurile din casă? Achiziționând un aspirator pentru ferestre, care te va ajuta să faci treaba în cel mai scurt timp, iar rezultatele vor fi perfecte.

Pămătuful pentru praf

Nu ai timp sau chef să ștergi cu o lavetă umedă mobila sau decorațiunile? Atunci te vei descurca foarte bine cu un pămătuf cu blană care absoarbe praful și pe care pur și simplu îl scuturi apoi afară.

Racleta pentru geamuri

Nu trebuie să ai totul perfect curat, dar dacă lustruiești perfect toate suprafețele strălucitoare și oglinzile te vei bucura de un mare efect. Iar racleta potrivită te poate ajuta în acest sens.

Cutii pentru o mai bună organizare

Pentru a evita să faci prea des curățenie, concentrează-te pe o mai bună organizare. În bucătărie, în baie sau chiar în birou, vei aprecia cutiile din colecția The Home Edit. Datorită dimensiunilor diferite și materialului transparent, vei putea ține ușor evidența tuturor lucrurilor.