20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărături

TOP 5: Livingul de Crăciun

Kateřina Chourová
Kateřina Chourová
Bonami Blogger

Toată lumea vrea să petreacă perioada dinaintea Crăciunului în cel mai relaxat mod posibil și într-o companie plăcută. Și, din moment ce livingul este de obicei în centrul acțiunii, este un motiv în plus pentru a-l aranja pentru Crăciun.

Am pregătit cinci sfaturi pentru ca tu și invitații tăi să vă simțiți confortabil în camera de zi.

O canapea pentru petreceri și filme

Există o canapea care să se adapteze la orice situație. Colecția de canapele modulare Bonami Selection Fairfield este un adevărat cameleon.

De fapt, canapeaua este alcătuită din mai multe module care pot fi combinate între ele în funcție de necesități. O poți transforma cu ușurință într-o zonă de relaxare pentru petreceri sau într-un pat uriaș pentru serile în care te uiți la filme, nu doar de Crăciun.

Blana de oaie

Blana de oaie de la Bonami Selection este un frumos accesoriu de interior. Și nu e de mirare, căci are multe proprietăți pozitive în comparație cu materialele sintetice. Fără a pune la socoteală moliciunea irezistibilă, pe care o vei aprecia mai ales atunci când te relaxezi pe canapea.

Știai că firele sunt acoperite cu lanolină, care le protejează de acarieni, ucide bacteriile și are proprietăți de izolare termică deosebite? În plus, materialul natural îți ține picioarele calde, un lucru important mai ales în zilele reci de iarnă.

Covor

Frumos, moale, neted și cu aspect luxos - covorul din colecția Polar este realizat din microfibră 100%.

Covorul Think Rugs arată poate ca un urs polar, dar se va dovedi a fi un accesoriu excelent pentru podeaua din living, nu doar de Crăciun.

Suport de lumânări de Crăciun

Preferi eleganța minimalistă chiar și în timpul sărbătorilor de Crăciun? Brandul danez Kähler Design este atunci un brand pe gustul tău. Subtilul, dar excepționalul suport de lumânări Tivoli Lighthouse de la Orbania elogiază farmecul Crăciunului.

Suportul de lumânări premium din ceramică impresionează de la prima vedere cu găurile sale sculptate manual care lasă lumina să strălucească. Astfel, jocul de umbre poate începe.

Lumânare parfumată

Și pentru că și simțul olfactiv joacă un rol important pentru senzația de confort nu uita de lumânarea din ceară de soia cu parfum de mandarine și șofran Perfumed Prague, care a fost creată în întregime din plante nemodificate genetic. De aceea lumânarea este vegană, degradabilă și non-toxică.

După ce lumânarea s-a consumat, nu-i arunca recipientul. Îl poți folosi pentru a depozita bijuterii sau ca ghiveci pentru plante mici.