REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

TOP 5: Sfeșnice și lumânări

În zilele reci și mohorâte este important să te bucuri de o atmosferă hygge relaxată acasă. O poți crea cu ajutorul luminii calde a lumânărilor. Inspiră-te din această selecție a celor mai populare sfeșnice și felinare cu design original.

Produse

Căsuțele luminoase de la Kähler Design

Chiar dacă fiecare dintre aceste căsuțe are un design diferit, ele pot fi ușor combinate. Aceste suporturi de lumânări în formă de căsuță din colecția Urbania sunt realizate manual și provin din atelierul duo-ului de design R7B (Mette Bache și Barbara Bendix Becker). Așezate pe o comodă, la fereastră sau pe o etajeră vor arăta minunat și în timpul zilei, nu doar seara când le vei aprinde.

Lumânări parfumate din centrul orașului Praga

Lumânările parfumate din Praga sunt realizate manual în Republica Cehă din ceară de soia 100% naturală. Acest lucru le face să fie vegane, biodegradabile și non-toxice. Însă, îți vor plăcea cel mai mult la ele aromele inconfundabile.

Produse

Sfeșnice în loc de coroniță de Advent

Nu ai timp să faci o coroniță de Advent ecologică? Folosește în schimb un suport de lumânări pentru 4 lumânări - o soluție elegantă și rapidă, care va arăta de asemenea frumos pe masa din living.

Lumânări de Advent

Ce-ar fi ca în fiecare seară de iarnă să îți acorzi puțin timp pentru tine în loc de o bomboană de ciocolată? Aprinde o lumânare de Advent iar serile reci din decembrie se vor transforma în momente magice și

Lumânări și sfeșnice minimaliste

Lumânările din soia Blomus nu produc funingine, sunt ecologice și non-toxice. În plus, atunci când această lumânare cu un parfum uimitor se stinge, poți folosi recipientul elegant din beton în alte moduri - poate ca suport pentru creioane sau ca un mic ghiveci.