Reducere de primăvară folosind codul APRILIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

iDesign/The Home Edit

Brandul The Home Edit aduce o nouă perspectivă organizării tradiționale a locuinței încă din anul 2015. Acesta oferă cutii de depozitare, separatoare, rafturi și alte accesorii cu un design caracteristic, care te ajută să-ți organizezi casa. A fost creat de către Clea Shearer și Joanna Teplin, care sunt și producători ai emisiunii Netflix - Get Organized with The Home Edit.

Shop the look

3 motive pentru a alege Home Edit

Brandul american The Home Edit a fost fondat cu un singur scop - să ofere o nouă perspectivă organizării tradiționale și să conecteze organizarea cu designul și stilul interior. Astfel, produsele sunt concepute având un aspect distinctiv care este acum cunoscut în întreaga lume.

Soluții ingenioase pentru fiecare spațiu
Gama de produse a brandului include piese de depozitare adecvate pentru fiecare cameră - bucătărie, cămară, dressing room, dar și pentru dulap.

Organizarea casei, pe primul loc
Cei doi fondatori sunt, de asemenea, și vedetele emisiunii de pe Netflix, Get Organized with The Home Edit, unde ajută celebrități și clienți să creeze spații frumoase și funcționale.

Formă, funcție practică și distracție
Cu o combinație unică a acestor trei valori reflectate în produse, conținut creativ și platforme media, brandul se străduiește să îmbunătățească viața de zi cu zi a clienților.

Filtre și sortare
Disponibilitate
Seria
Preț
Reduceri
Filtre și sortare
Preț
Disponibilitate
Top oferte
Sunt afișate 48 din 52 produse