Bonami Days -15% la produsele cu preț întreg | Cod: BONAMIDAYS15 →
Bonami Days cu până la -50% | Profită acum de reducere →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

TOP 5: lenjerii de pat și produse textile de Crăciun

Ești în căutarea unei lenjerii de pat festive și elegante sau a unei perne cu modele de Crăciun? Descoperă cele 5 produse de top selectate de Bonami ca fiind cele mai interesante, apreciate și recomandate de clienții noștri.

Poți găsi ceva potrivit și pentru tine?

Lenjerie de pat din flanelă

Când afară este ger îți dorești să te cuibărești într-o lenjerie de pat călduroasă din flanelă. Este deosebit de moale și fină la atingere.

Încearcă, de exemplu, lenjeria de pat Westwing Collection cu model minimalist de Crăciun care se va potrivi oricărui dormitor.

Lenjerie de pat din micropluș

Cum ar fi să adormi înconjurat de o mulțime de ursuleți de pluș, favoriții tăi din copilărie? Așa am descrie senzația de confort pe care ți-o oferă o lenjerie de pat din micropluș într-o noapte rece de iarnă.

Lenjeria de pat din micruploș de la Catherine Lansfield are un model nordic subtil, iar culoarea neutră gri o face ușor de combinat cu alte perne și cuverturi de pat.

Lenjerie de pat din bumbac

Lenjeria de pat din bumbac este un clasic atemporal care funcționează cu încredere atât vara, cât și iarna. Dacă alegi un motiv sau un model festiv, dormitorul va căpăta imediat o atmosferă de Crăciun.

Lenjeria de pat din bumbac Cotton House Trees, datorită caracterului său jucăuș, se va potrivi atât în dormitor, cât și în camera copiilor.

Perne decorative de Crăciun

Adăugarea câtorva perne pentru pat și canapea este cea mai rapidă modalitate de a adăuga un aer de Crăciun apartamentului. Brandul Butter Kings are un întreg stoc de perne cu motive tradiționale și originale de Crăciun.

Nouă ne-a atras atenția tema „Spărgătorului de nuci” din faimosul balet a lui Ceaikovski?

Pături și pleduri de Crăciun

Imaginează-ți cum ar fi să te ghemuiești într-o pătură lângă foc, bând vin fiert sau ciocolată caldă în fiecare seară din vacanța Crăciunului. Și nu e o problemă dacă nu ai acasă un șemineu! Vinul fiert, o lumânare parfumată cu arome de măr și scorțișoară și o pătură călduroasă pot fi cu ușurință achiziționate.

Pentru noi, alegerea evidentă a fost pătura de la Euromant. Modelul în carouri este un clasic al designului care nu se va demoda niciodată, iar materialul este atât de moale și neted încât