20% reducere sau mai mult înainte de Crăciun la 10 000+ de produse | Cumpără mai ieftin →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Hammel Furniture

Brandul Hammel a fost fondat de Verner Kristensen și Søren Didriksen în 1961 și de atunci produce mobilier de cea mai bună calitate. Piesele unice ale brandului combină tradițiile daneze de design cu o filozofie modernă.

3 motive să alegi Hammel Furniture

Hammel Furniture este o companie modernă și responsabilă din punct de vedere social, care pune accentul pe calitate în fiecare etapă a procesului de producție. Aceasta respectă cerințele proceselor de fabricație din zilele noastre păstrând însă acuratețea meșteșugului tradițional. Fabricile sale din Hammel și Skærbæk produc o gamă largă de mobilier de calitate, inclusiv mese de dining, măsuțe de cafea, scaune și mobilier de depozitare.

Calitate consacrată și testată în timp
Știai că produsele iconice de la Hammel Furniture sunt pe piață de mai bine de 30 de ani? Unele dintre ele sunt încă fabricate într-o fabrică care datează din 1946.

Productie sustenabila
Producția locală, certificarea FSC, fabricile care folosesc 100% energie verde, materialul reciclat - aceștia sunt doar câțiva dintre pașii pe care brandul i-a făcut pe drumul spre sustenabilitate.

Concentrat pe clienți
Designerii Hammel ascultă nevoile oamenilor pentru care proiectează. Rezultatul este un mobilier funcțional și flexibil, care poate fi adaptat la orice etapă a vieții.

Filtre și sortare
Seria
Preț
Calitate
În stoc
Reduceri
Noutăți
Filtre și sortare
Sunt afișate 48 din 312 produse