Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
La Bonami găsești o gamă variată de oferte pentru locuința ta.
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Birou pentru femeile moderne cu suflet delicat

Tot vezi pe Social Media diverse fotografii cu birouri amenajate în stil gingaș și feminin și, de fiecare dată, inima îți tresare. Îți dorești și tu un astfel de birou la tine acasă?

Inspiră-te și ține cont de sfaturile noastre despre ce accesorii și culori să alegi pentru a avea un birou ca de pe Pinterest. Vei fi mulțumită de rezultat!

Mobilier deschis la culoare

Dacă îți dorești o amenajare cu aer delicat, alege biroul și rafturile de culoare albă sau în nuanțele lemnului natural. Apoi poți anima decorul cu ajutorul accesoriilor de birou sau a decorațiunilor în culorile tale preferate.

Accesorii practice

Un covor moale, o veioză cu reflexii metalice și flori proaspete într-o vază roz!

Combină aceste elemente și vei obține un colț de lucru rafinat și delicat, un loc unde te vei putea concentra și lucra cu plăcere.

Birou sau masă de toaletă?

Dacă nu ai spațiu suficient pentru un birou în casă, optează pentru o măsuță cu sertar. Aceasta îți va servi și ca birou și ca măsuță de toaletă.

Vei avea loc pentru cosmetice în sertar și le poți folosi cu ușurință atunci când transformi biroul într-un colț de frumusețe.

Îți imaginezi altfel colțul de lucru?

Fii creativ și alege ce îți place din oferta noastră de mobilier și accesorii de papetărie pentru biroul tău de acasă.