Bonami Days cu până la -50% | Prelungit →
Serviciul de asistență pentru clienți este momentan indisponibil telefonic.
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Birou pentru femeile moderne cu suflet delicat

Tot vezi pe Social Media diverse fotografii cu birouri amenajate în stil gingaș și feminin și, de fiecare dată, inima îți tresare. Îți dorești și tu un astfel de birou la tine acasă?

Inspiră-te și ține cont de sfaturile noastre despre ce accesorii și culori să alegi pentru a avea un birou ca de pe Pinterest. Vei fi mulțumită de rezultat!

2 în 1: Birou și măsuță de toaletă

Dacă nu ai spațiu suficient pentru un birou în casă, optează pentru o masă cu sertar sau cu spațiu de depozitare sau un birou pliabil. Dacă adaugi deasupra o oglindă de perete și un fotoliu lângă, vei avea o bază pentru un budoir, iar aceasta îți va servi și ca birou / masă de birou și ca măsuță de toaletă când ai nevoie.

Mobilier de birou în nuanțe deschise

Dacă îți dorești simplitate, optează pentru un birou, un scaun de birou sau o bibliotecă în nuanțe deschise. Poți adăuga o pată de culoare în decorul colțului de lucru cu ajutorul decorațiunilor și accesoriilor, ca de exemplu o veioză de birou distinctivă.

Accesorii de birou

Pentru a ține evidența a tot ce ai pe birou, dar și a sarcinilor pe care le ai de făcut, trebuie să ai la îndemână „partenerii” potriviți. Agendele, planificatoarele și organizatoarele de birou te ajută să fii mereu în pas cu deadline-urile. Fără stres inutil.

Așa că asigură-te mereu că te simți confortabil în biroul de acasă. Florile, fotografiile, lumânările parfumate și o cană de cafea sunt de bază pentru o productivitate mai bună.