20% reducere la comenzi peste 1000 Lei | Cod: MINUS20 →
Summer Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Cum să-ți distrezi copilul acasă

Și copiii tăi sunt curioși, plini de energie și se plictisesc acasă în timpul vacanțelor?
Avem o mulțime de idei, dar și jocuri de societate, jucării captivante sau truse de bricolaj care îi vor delecta pe copiii tăi și te vor antrena și inspira și pe tine să petreceți mai mult timp împreună.

Revenirea jocurilor de societate

Din când în când, divertismentul pasiv, cum ar fi vizionarea de desene animate sau joaca pe o tabletă, reprezintă o pauză plăcută. Dar nu pentru mult timp.

Până la urmă, doar jocul activ stimulează dezvoltarea copilului tău cu adevărat deoarece interacționează direct cu alți copii sau adulți. Copiii învață strategia, logica și arta de a accepta înfrângerea prin intermediul jocurilor de societate. Toată familia se poate reuni, mai ales că nu strică să luăm o pauză de la monitoare pentru o vreme.

Tăiați, lipiți, creați!

Exersați-vă abilitățile motorii fine împreună! Sunt o mulțime de modele și moduri de pliere a hârtiei. S-ar putea să descoperi că micuțul tău are mai multă răbdare și mai mult talent decât tine.

Decorați camera copiilor!

Copilul este mândru de decorațiunile pe care le-a făcut singur. Mai ales pentru că a trebuit să aloce timp, energie și să se concentreze.

O altă modalitate de decor este să alegeți împreună un autocolant Dekornik și să îl fixați pe perete. Camera va fi complet transformată în doar o după-amiază.

Antrenați-vă creierul!

Copiii tăi se consideră prea mari pentru „Nu te supăra, frate!”? Încearcă atunci să îi implici în noi jocuri de logică și de strategie sau puzzle-uri dificile. Distracția este garantată pentru toată seara.

Explorați!

Ascunde o comoară în living, pe balcon sau în grădină sau căutați un ciorap pierdut de mult timp. O lupă și un binoclu sunt ustensilele esențiale pentru echipa lui Sherlock.

Coaceți ceva bun!

Te poți juca „De-a cofetarul” cu cei mai mici, dar copiii mai mari vor aprecia dacă le ceri ajutorul să preparați ceva bun împreună. Ar putea fi vorba de o prăjitură simplă, brioșe sau biscuiți pe care îi pot face singuri data viitoare.

Încurajează talentul muzical!

Chiar dacă, uneori, zdrăngănitul fără melodie poate fi enervant, tânărul al cărui talent l-ai susținut în tot acest timp îți va mulțumi pentru cariera de succes în viitor.

Pentru inginerii și designerii din viitor

Poți stimula creativitatea și dexteritatea copiilor cu echipamentul potrivit. Acesta include cuburile, kiturile și trusele cu unelte de jucărie, markerele, foarfecele, chiar și benzile adezive colorate. Important este să le pui la dispoziție și câteva cutii pentru a păstra totul la un loc.

Construiți un buncăr!

Puteți petrece o după-amiază întreagă în adăpostul făcut din pături și cearșafuri. Creați împreună un decor fabulos și vă veți distra cu siguranță!

Folosește-ți imaginația atunci când alegi mobilierul pentru camera copilului tău și optează pentru piese care permit o serie de transformări. Un pat în formă de casă va fi atât coliba unui vrăjitor cât și camera unei prințese.