20% reducere la comenzi peste 1000 Lei | Cod: MINUS20 →
Summer Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

8 idei pentru un decor creativ cu lumini de Crăciun

Te pun pe gânduri interioarele decorate glamour din reviste, în timp ce tu te lupți în fiecare an cu o dezordine de luminițe încâlcite cu încăpățânare, departe de decorul perfect pe care îl visai?

Nu totul trebuie să fie însă perfect până la capăt pentru un ansamblu decorativ de efect. De aceea, îți vom arăta cum să folosești luminile pentru a crea o atmosferă irezistibilă, chiar și din cele uneori încâlcite.

Sunt încurcate? E perfect!

Dacă ești un împătimit al puzzle-urilor și totuși îți dorești o decorațiune luminoasă spectaculoasă, încearcă să pui instalațiile luminoase direct într-o vază sau într-un bol de sticlă.

Se pot obține efecte impresionante dacă vaza are sticlă colorată. De asemenea, poți adăuga globuri sau conuri de pin între lumini. Dar înceacă să nu combini mai multe tipuri. Nu uita, farmecul constă în simplitate.

Calendar DIY strălucitor de advent

Cu instalația luminoasă cu ace poți crea cu ușurință un calendar original (nu doar) pentru copiii tăi. Trebuie doar să decupezi forme tematice din carton colorat, să le etichetezi cu numere și să scrii un mesaj pentru fiecare zi pe spate.

Dacă te simțiți super creativ, poți crea 24 de plicuri micuțe iar în interiorul fiecăruia să ascunzi surprize plăcute.

Poziționarea corectă are un efect amplificat

Strălucirea magică a multitudinii de lumini este amplificată și mai mult prin plasarea inteligentă vis-à-vis de fereastră sau în jurul unei oglinzi, unde numărul de lumini este multiplicat de reflexia pe suprafață lucioasă.

Atmosfera pentru masă

O cină la lumina lumânărilor poate crea o atmosferă festivă chiar și într-o seară obișnuită, din timpul săptămânii. Pentru decorarațiunile de pe pe masă, o instalație cu baterii cu fir fin va funcționa de minune, astfel încât nu va trebui să te ocupi de priză sau de un cablu lung și inestetic.

Agață-le în spațiu

Felinarele suspendate care levitează, în care poți să pui o lumânare. Așază-le deasupra mesei de dining sau atârnă un lanț din sârmă între luminile suspendate.

Luminează colțurile întunecate

Schimbă designul de interior prin amplasarea luminilor în locuri noi. Instalează lumini în nișe, ascunde-le în spatele televizorului sau pune-le pe spatele unui raft pentru a ilumina un perete.

Vei vedea casa într-o lumină nouă și vei crea o atmosferă specială.

Lumânări animate

Un lucru este clar - niciun bec nu poate înlocui lumina pâlpâitoare și caldă a unei lumânări. Susține-i efectul cu sticlă și felinare de design, care nu se tem să fie combinate și să se asorteze.

Decorațiuni evergreen de Crăciun: stele de toate mărimile și culorile

Nu ai timp prea mult să decorezi și totuși vrei să creezi un interior festiv? Mizează pe trucurile clasice, deja încercate și testate.

Alege însă stilul care se potrivește cel mai bine casei tale. Poți alege între stelele tradiționale din carton sau piesele minimaliste din sârmă. ♥