Reducere de primăvară folosind codul APRILIE15 | Cumpără azi mai ieftin! →
Mid Season Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

5 idei pentru a te bucura de spiritul Crăciunului

Ești gata să te bucuri de sezonul de dinaintea Crăciunului fără agitație și stres? Inspiră-te din sfaturile noastre pentru a intra în spiritul festiv înainte de sărbători!

Nu te lăsa copleșit de agitație și planifică totul în liniște.

Amintește-ți că decorațiunile, cadourile, curățenia sau prăjiturile nu trebuie să fie 100% perfecte și poți chiar să sari peste ele. Totul este să te bucuri de sărbători alături de cei dragi.

Dar dacă îți dorești cu adevărat un Crăciun tradițional, cu o locuință perfect ordonată și 15 tipuri de prăjituri de casă, va trebui să planifici tot din timp. De exemplu, cadourile și curățenia generală pot fi abordate foarte devreme. Și, cel mai important, poți cere ajutorul celorlalți membri ai familiei.

Începe decorarea!

Decorarea casei pentru Crăciun îți va stimula semnificativ starea de spirit festivă. Și nu trebuie să petreci zile întregi decorând dacă nu îți place.

Câteva instalații de lumini, o stea luminoasă din hârtie pentru fereastră sau crenguțe într-o vază și câteva sfeșnice elegante vor fi suficiente. Vei fi gata în două ore.

Parfumează casa cu mireasma prăjiturilor

Mirosul de turtă dulce sau de fursecuri linzer proaspăt coapte îți va parfuma apartamentul până la ultimul colț. De asemenea, sunt relativ simplu de făcut și poți face din asta o tradiție anuală de a-ți invita prietenii sau copiii să coaceți bunătăți împreună. Poți folosi fursecurile de turtă dulce chiar și ca ornamente pentru bradul de Crăciun.

Relaxează-te cu filme de Crăciun

Dacă agitația de dinaintea Crăciunului începe să te afecteze în ciuda eforturilor tale, nu este nimic mai bun decât o seară de relaxare alături de cei dragi vizionând un film. Nu contează dacă vă uitați la o comedie romantică sau la un basm clasic de Crăciun. Luați ceva de mâncare, înfășurați-vă într-o pătură moale și puneți-vă picioarele în sus. Efectul odihnitor este garantat.

Filme clasice pe care nu ai cum să le ratezi în perioada Crăciunului
Trei alune pentru Cenușăreasa, Singur acasă, Ora de culcare, Love Actually, Once Upon a Time, Frosty

Când ai nevoie să te conectezi la spiritul Crăciunului
Miracolul din Strada 34, Grinch, Haos de Crăciun, Jingle Bells, Crăciun fericit cu Mr. Bean

Povești pentru copii
Goldilocks, Frozen, Crăciunul lui Shrek, Rudolph, The Polar Express, Casper și Un Crăciun bântuit

Povești pentru adulți
Pretty Woman, Jurnalul lui Bridget Jones, Last Christmas, Patru Crăciunuri, The Family Stone

Găzduiește o cină cu prietenii

Sezonul de iarnă și Crăciunul reprezintă momentele perfecte pentru a te reîntâlni cu cei dragi și a lega prietenii. Așa că invită-ți prietenii la o petrecere mică (sau mare) la tine acasă.

Știi că nu ai timp să pregătești ospățul pe care îl aveai în minte? Nicio problemă. Roagă invitații să aducă fiecare câte ceva gustos de împărțit. Acest lucru va face ca seara să fie relaxantă și plăcută.