REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

5 sfaturi pentru un avizier stilat

Un avizier, cunoscut și sub numele de moodboard, își are locul și în biroul tău de acasă. În primul rând îți servește în mod practic pentru a depozita notițe, adrese și programările deja planificate.

La fel de importantă este însă și funcția sa inspirațională care te ajută cu mesajele motivaționale să ai o bună dispoziție și să fii mai creativ.

Un avizier în funcție de stilul de amenajare

Selectează un avizier care se potrivește cu stilul de amenajare din biroul tău. Poți alege dintre piese minimaliste din sârmă, cele magnetice, cele din lemn atrăgătoare sau cele clasice din plută.

Accesorii pentru un panou de afișaj funcțional

Completează panoul de afișaj cu o gamă de accesorii suplimentare pentru a profita la maximum de el. Adaugă un raft sau cârlige pentru a agăța ceea ce ai nevoie, sau o cutie suspendată sau un coș de depozitare pentru a ține obiecte mai mici, creioane, markere, cretă, etc.

Produse

Ghirlande luminoase pentru atmosferă

Dacă vrei să amplifici senzația de confort în colțul tău de lucru, agață pe avizier un șirag de luminițe sau o lampă mică. Mai ales (dar nu numai) în zilele ploioase, avizierul tău va avea un aspect deosebit și va emana o doză de optimism.

Produse

Plante verzi și energie

Un element verde va impulsiona panoul de afișaj cu o energie proaspătă. De asemenea, culoarea verde are un efect benefic asupra ochilor obosiți. Plante spectaculoase și care necesită o întreținere deosebit de redusă sunt, de exemplu, tillandsiile, plante de aer, și pe care le poți agăța pur și simplu. Bineînțeles, orice plantă va arăta minunat. Poate chiar și artificială, dacă nu ești prea încrezător în talentul tău de grădinar.

Nu limita creativitatea în funcție de spațiu

Bănuiești că un singur panou de afișaj nu va fi suficient? Atunci ar trebui să alegi un avizier care poate fi ușor de extins prin adăugarea mai multor secțiuni. În acest fel, moodboard-ul tău poate crește într-un format foarte mare. Cu un astfel de panou vei decide chiar și alegerea paletei de culori ideale pentru casa ta.

Produse