-15% la corpuri de iluminat cu codul LUMINI15 | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Wenko

Cu ingeniozitatea și pasiunea lor pentru afaceri, cuplul Wietze Wenselaar și Maria Köllner au dat naștere brand-ului Wenko. Acesta oferă o gamă largă de produse de uz casnic care reflectă accesibilitatea, calitatea și dorința de inovare. Acest lucru este demonstrat de cele peste 1.000 de brevete și drepturi de marcă înregistrată pe care le are.

3 motive să alegi Wenko

Încă de la sfârșitul anilor '50, brandul Wenko se concentrează pe producția de accesorii pentru uz casnic, cu accent pe baie, bucătărie, curățenie,dar și de mobilier de interior. Fiecare dintre aceste categorii implică o echipă de inventatori și designeri pentru a crea produse practice și de calitate.

Inovarea ca obiectiv principal

Brand-ul Wenko este motivat de un spirit inventiv și dorința de inovare. Încearcă în mod constant să își îmbunătățească produsele, astfel încât să poată oferi clienților săi o calitate ridicată la un preț rezonabil.

O gamă largă de sisteme de fixare

Pentru ca și cei care locuiesc într-o casă închiriată să se poată bucura de accesorii de perete, Wenko oferă diverse soluții de fixare fără găurire. Instalarea este ușoară și este potrivită pentru aproape toate suprafețele de susținere.

Oferta extraordinar de mare de produse

De la cele mai accesibile produse până la cele premium pe care le vor aprecia chiar și cei mai pretențioși. Diferitele colecții îți permit să îți amenajezi întreaga locuință într-un singur stil.

Filtre și sortare
Seria
Preț
Calitate
În stoc
Reduceri
Noutăți
Filtre și sortare
Sunt afișate 48 din 2383 produse