Economisește 15% cu codul MINUS15 | Cumpără azi mai ieftin! →
30 000+ de produse cu livrare garantată până la Crăciun →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

O altfel de vară

Dacă toamna se numără bobocii, vara se numără amintirile de prin vacanțe. Te-ai gândit să pleci o tură cu mașina pe Transfăgărășan sau stai în cumpănă dacă să mergi în Mamaia sau Eforie anul acesta? Oricum ar fi, bagajul trebuie să fie bine pus la punct.

Iar dacă vrei să aduci acasă puțin din vibe-ul vacanțelor de peste hotare, recrează puțin din magia Greciei, Italiei, Spaniei, Portugaliei sau Indoneziei în decor! Îți arătăm noi cum.

Inspiră-te!

Cu drag, din România

Tindem să trecem cu vederea frumusețile țării în care ne-am născut. Iar vara e momentul oportun să le descoperim. Da, și în alte locuri din Europa găsești destinații deosebite, însă câte dintre ele se compară cum misterioasa Delta Dunării, cu peisajele de vis din Apuseni care te lasă mut, traseele muntoase ca desprinse din altă lume sau peșterile ascunse, pline de povești captivante? Există multe cazări în locuri de vis din țară - trebuie doar să știi cum le găsești.

Fă-ți bagajul și descoperă România „la pas”, indiferent că preferi destinațiile mai răcoroase de munte sau nisipul fierbinte de la malul mării. Dacă te gândești la o escapadă de weekend la Vama Veche sau un sejur mai lung în stațiunea Mamaia sau Eforie Nord, merită să ai la tine tot ce-ți trebuie pentru plajă.

Pleci în camping sau la o cabană? Pune rucsacul în spate, grătarul portabil în mașină, și conectează-te cu natura! Ah... vacanță, dulce vacanță!

Spiritul aventurii la tine acasă

Poate că anul acesta ai hotărât că locuința ta are nevoie de o schimbare și ai pus pe stop planul unei vacanțe peste hotare sau ai alte priorități care-ți stau în cale. E ok, cu toții am trecut prin asta.

Partea bună din toată această ecuație e că nici măcar nu trebuie să pleci de-acasă ca să te simți ca în concediu - vine vacanța la tine.

De ce să stai la cozile lungi de la vamă când poți avea Grecia direct la tine-n bucătărie? Pune o față de masă cu pătrățele, adaugă niște farfurii alb cu albastru și o să te simți instant ca la o tavernă din Thasos!

Tânjești mai mult după soarele mediteranean spaniol sau plajele din Portugalia? Pune-ți șezlongul la soare și servește o sangria într-un decor cu modele colorate! Seara, savurează niște paste sau o pizza autentică ca în grădinile pline de statuete și lumini de pe străduțele ascunse din Roma sau Milano. Adresa: la tine în grădină!

Iar dacă sufletul și mintea sunt cele dornice de o pauză, adu puțin din magia din Bali la tine acasă! Modelele cu plante și animale exotice, alături de materialele și nuanțele naturale fac minuni - un adevărat templu de relaxare, fără a călători la mii de kilometri distanță. Ce altceva ți-ai mai putea dori?