20% reducere la comenzi peste 1000 Lei | Cod: MINUS20 →
Summer Sale | Economisește până la 50% →
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

În vizită pe teresa designerului Ágnes Hőger-Lajos din Ungaria

Pintér Boróka
Pintér Boróka
Bonami Blogger

Fie că este vorba de grădină, balcon sau terasă, amenajarea poate fi rezultatul imaginației tale. Ágnes Hőger-Lajos, expertă în design, Wardrobe & Home Design a decis să creeze o oază în aer liber la doi ani și jumătate după ce s-a mutat în noua casă.

Inspiră-te descoperind un decor cu adevărat creativ, elegant și, mai presus de toate, incredibil de primitor!

De la o terasă monotonă la un living elegant în aer liber

„Când ne-am mutat în noua noastră casă, terasa nu a fost o prioritate. Am cumpărat mobilierul fără să investim prea mult timp în alegerea lui. În timp, ne-am dat seama că piesa care părea perfectă era prea mare pentru noi. Fotoliile erau grele, ocupau prea mult spațiu, iar culoarea gri nu a fost alegerea potrivită. Nu am petrecut prea mult timp afară, pe terasă, pentru că nu ne-am simțit confortabil

Vechea noastră terasă era gri și plictisitoare. Era funcțională, dar nu puteam folosi cu adevărat spațiul. Noul concept seamănă mai mult cu un lounge, unde întreaga familie poate sta confortabil chiar și pe podea. Terasa este primitoare, spațioasă, iar decorațiunile alese îi dau un aer cu adevărat personal."

Stil minimalist vs. spațiu de colectare

„Nu-mi plac spațiile dezordonate. Stilul de viață minimalist este perfect pentru mine, eu nu adun lucruri inutile. Acest lucru se reflectă și în stilul meu de design interior. Materialele bine alese și formele simple sunt mai importante pentru mine decât acumularea de tot felul de obiecte.

Pentru stilul modern simplist care caracterizează atât apartamentul nostru, cât și terasa, designul minimalist și materiale naturale, se potrivesc foarte bine."

Mobilierul perfect de exterior

„Am fost încântată când am găsit această canapea și fotoliu cu aspect de ratan. Spațiul pare mai aerisit cu acest tip de mobilier, iar pernele de culoare deschisă îl completează foarte bine.

Masa cu aspect de beton a fost dragoste la prima vedere. Această piesă mare și robustă compensează foarte bine scaunele aerisite din ratan. Covorul de exterior în stil vintage nu numai că înveselește plăcile mari de pavaj gri, dar este și mult mai practic.”

Detaliile nu sunt lucruri mărunte

„Am pus bananieri artificiali lângă mobilă pentru că nu ne pricepem prea bine la îngrijirea plantelor. Am cumpărat câteva plante naturale de terasă în ultimii ani, dar niciuna dintre ele nu a supraviețuit sezonului. Am cheltuit o mulțime de bani pe plante, așa că am decis să alegem o plantă artificială care nu va fi atacată de nicio boală și nu se va usca atunci când vom pleca în vacanță.

Pe lângă alegerea mobilierului, am pus un mare accent și pe accesorii. Pernele și pătura în stil ușor rustic arată foarte bine pe canapea. Accesoriile din ceramică, lemn și textile arată la fel de bine pe terasă ca și în casă."

O oază de 12 m²

„Terasa noastră este un spațiu hibrid, o vedem ca pe un living de primăvara până toamna. Din livingul cu bucătărie americană se poate accesa terasa de 12 m² printr-o ușă în stil franțuzesc dublă. Ținem ușile deschise și avem un spațiu mare și deschis prin care se simte o briză ușoară.

Așa că, în timp ce gătesc, o pot vedea pe fetița mea desenând sau jucându-se pe terasă. Aici ne bem cafeaua de dimineață, stăm seara la un pahar de vin și, atunci când ne invităm prietenii la cină, vizionăm împreună și filme pe ecranul retractabil de pe terasă."