20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Rocket Baby: Jucării educative și alte accesorii pentru copii

A fi părinte înseamnă multe premiere: prima baie, prima încercare de a merge la oliță, prima periere a dinților. Așa că brandul italienesc Rocket Baby își propune să facă aceste momente cât mai sigure și pline de râsete pentru cei mici. Tu ce ai alege? Un scaun de baie, o oliță sau un prosop de baie drăguț?

Ajutoare Montessori

Copiii sunt curioși încă de la cea mai fragedă vârstă. Le place să exploreze și să descopere lumea din jurul lor, abilitățile lor, modul lor de gândire și le place să își folosească imaginația. Pentru a face acest lucru, se pot folosi de jucării educative interactive și mijloace auxiliare de tip Montessori, în care rolul principal este jucat de legătura dintre percepția fizică și gândire. Cu cât mai multe simțuri sunt implicate în explorarea lumii din jurul lor în timpul jocului, cu atât mai bine.

Jucăriile Montessori ajută la dezvoltarea raționamentului logic, a creativității, a abilităților motorii fine, a atenției și a altor abilități. În plus, copiii se pot distra ore întregi în timp ce se joacă.

Produse

Corturi de joacă și teepee pentru copii

Corturile normale și copii și corturile pentru copii transformă camera lor îmtr-un loc de joacă magic în care vor adora să-și petreacă timpul. Este un loc de siguranță și de distracție nesfârșită pentru ei. În plus, cortul teepee nu este doar un accesoriu atrăgător, ci este și o piesă practică. Pe lângă o zonă de joacă, cortul poate deveni o zonă de odihnă sau un loc de depozitare a jucăriilor.

Inspirații similare