20% reducere sau mai mult înainte de Crăciun la 10 000+ de produse | Cumpără mai ieftin →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Makeover-ul camerei copiilor by Nikol Leitgeb

Camera copiilor tăi are nevoie de o reîmprospătare sau dorești să o renovezi de la zero? Lasă-te inspirat în crearea universului lor de camera acestor doi năzdrăvani, Mowgli și Mates - copiii lui Nikol.

Descoperă care a fost viziunea acesteia în amenajarea camerei și dacă rezultatul a fost pe măsura așteptărilor sale! Bucurie pură în culori vii!
„Nu am vrut un decor fad și plictisitor. Pentru a-i face să se simtă bine, am ales ca această cameră să fie plină de viață, la fel ca băieții mei.“

O cameră care surprinde caracterul copiilor

Viziunea principală a mamei Nikol a fost ca această cameră să reflecte temperamentul și natura sălbatică a copiilor ei. Prin urmare, tema „junglă” a apărut destul de natural și s-a reflectat în alegerea mobilierului, accesoriilor, culorilor și a materialelor.

Înainte de makeover

După makeover

Ce ar trebui să îndeplinească camera?

În ceea ce privește caracterul funcțional, a fost necesar să se stabilească mai multe întrebuințări ale camerei. Am reușit să combinăm o zonă de joacă pentru preșcolari, un refugiu pentru bebeluși și un loc unde oaspeții se pot relaxa.

Pentru Nikol a fost important ca această cameră să poată servi și ca încăpere de oaspeți din când în când. Astfel, patul de
140 x 200 cm al lui Mates va fi perfect pentru oaspeții adulți.

Floră tropicală

Deși o cameră în stil tropical ar necesita la început o mulțime de plante, trebuie luat în considerare faptul că „locuitorii” acesteia vor fi copiii.

Multe plante destinate interiorului sunt otrăvitoare, iar dacă există un lucru pentru care o plantă de interior ar trebui să fie 100% sigură, acela este siguranța. De aceea, elementele naturale sunt armonizate cu decorațiuni tematice, textile sau tapet îndrăzneț.

Combinații de culori și materiale

Materialele naturale, cum ar fi ratanul sau iuta, evocă tropicele și arată minunat în combinație cu metalul mai modern - nu este doar interesant din punct de vedere estetic, ci și durabil și ușor de întreținut.

Schema de culori este inspirată de pădurea tropicală. Prin urmare, nuanțele bogate de verde și galben, precum și tonurile pământii au fost preponderent alese.
„Totul a ieșit conform așteptărilor - camera arată absolut minunat, parcă ruptă dintr-o poveste!“ concluzionează Nikol.