Această pagină web folosește cookie-uri. Pentru mai multe informații despre utilizarea acestora, a acceptării și valabilității puteți afla aici

ok
Menu
20 LeiÎnregistrareLogare20 LeiCoșul de cumpărături
AcasăAcasăInspirații

Pregătește-ți dormitorul pentru vară!

Fără îndoială, somnul de calitate stă la baza bunăsării psihice și fizice. Însă cum te poți odihni mai bine când mercurul termometrelor se îndreaptă deja spre temperaturi tropicale? Răspunsul e simplu: îmbracă-ți patul în straie de vară! Materialele răcoroase, nuanțele marine și modele orientale joacă un rol cheie într-un dormitor de vară.

Așa că inspiră-te din ideile și sfaturile noastre și amenajează-ți dormitorul fix pe gustul tău!

1

Nu subestima efectul răcoritor al culorilor

Nu degeaba albul și albastrul sunt culorile preferate ale țărilor mediteraneene! Folosește-le și tu în dormitor și scoate-le în evidență prin modele geometrice și dungi. În plus, poți „condimenta” totul cu detalii în culori puternice. De asemenea, poți obține o senzație fresh combinând verde mentol cu gri deschis.

2

O junglă la tine în pat

Modelele cu plante sunt ideale pentru vară. Așa că profită din plin de efectele pozitive ale culorii verzi, mai ales în fuziune cu alb și alte nuanțe îndrăznețe de portocaliu, galben sau turcoaz! Vor arăta destul de... sălbatic, însă uneori e bine să încerci și ceva extravagant.

Dacă ești adeptul unui concept mai maximalist în interior și susții combinațiile unice, atunci combină modele de plante și animale și adaugă accesorii originale din lemn exotic sau din metale neferoase.

3

Inspiră-te din Orient!

Nopțile fierbinți de vară te îmbie la ceva mai exotic. Modelele etno, fețele de pernă de tip macrame și un baldachin sunt alegerea perfectă pentru un dormitor în stil boho senzual, care combină nuanțele de portocaliu teracotă cu detalii aurii și accesorii din iută sau bambus.

De asemenea, poți găsi mai multe idie și sfaturi aici: