REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Pregătește-ți dormitorul pentru vară!

Fără îndoială, somnul de calitate stă la baza bunăstării psihice și fizice. Însă cum te poți odihni mai bine când mercurul termometrelor se îndreaptă deja spre temperaturi tropicale? Răspunsul este simplu: îmbracă-ți patul în straie de vară! Materialele răcoroase, nuanțele marine și modele orientale joacă un rol cheie într-un dormitor de vară.

Inspiră-te și amenajează-ți dormitorul fix pe gustul tău!

1

Nu subestima efectul răcoritor al culorilor

Nu degeaba albul și albastrul sunt culorile preferate ale țărilor mediteraneene! Folosește-le și tu în dormitor și scoate-le în evidență prin modele geometrice și dungi, marinăresc. În plus, poți „condimenta” totul cu detalii în culori puternice. De asemenea, poți obține o senzație fresh combinând verde mentol cu gri deschis.

2

O junglă la tine în pat

Modelele cu plante sunt ideale pentru vară. Așa că profită din plin de efectele pozitive ale culorii verzi, mai ales în fuziune cu alb și alte nuanțe îndrăznețe de portocaliu, galben sau turcoaz! Vor arăta destul de... sălbatic, însă uneori e bine să încerci și ceva extravagant. Dacă ești adeptul unui concept mai maximalist în interior și susții combinațiile unice, atunci combină modele de plante și animale și adaugă accesorii originale din lemn exotic sau din metale neferoase.

3

Lasă-te inspirat de Orient

Nopțile fierbinți de vară cer o doză de exotism. Modelele etno, lenjeria de pat mandala sau orientală, husele din macrame și baldachinul sunt alegerea potrivită pentru un dormitor boho senzual, care amestecă tonuri pământii și teracotă cu detalii aurii și accesorii din iută sau bambus.

4

Alege materiale subțiri

Lenjeriile de pat din in sunt ideale, nu numai pentru că sunt antibacteriene și rezistente la polen, ci și pentru că absorb mirosurile și contribuie la reglarea termică a corpului. Nu vei da greș nici cu lenjeriile de pat din bumbac satinat. Te răcoresc vara și previn transpirația excesiv