REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Ambient boho-chic pentru o grădină decorată cu stil

Tânjești după o grădină sau o terasă unde să îți poți desfășura activitățile de birou în liniște și armonie?

Un stil de amenajare boem, plin de culoare, materiale naturale și puțină extravaganță: iată combinația ideală pentru a oferi un plus de personalitate grădinii sau terasei tale. Lasă-te inspirat de selecția noastră de mobilier elegant pentru grădină, textile adecvate pentru exterior și decorațiuni cu ajutorul cărora vei obține un spațiu în stil boho-chic pe care ți-l dorești și pe care îl meriți.

În stilul boho, materialele naturale sunt alfa și omega succesului. Ca mobilier pentru exterior, se recomandă piesele din ratan sau lemn exotic.

De asemenea, bumbacul, iuta sau algele marine sunt ideale ca materiale pentru accesoriile destinate exteriorului. Nu uita că vesela și ustensilele din ceramică sau gresie trebuie să facă parte din acest decor.

O terasă îmbietoare nu înseamnă doar armonizarea unor accesorii cu design interesant. Un decor cu o dinamică delicată este locul ideal în care să te încarci cu energie pozitivă.

Imprimeurile în carouri stilizate aduc o notă fresh spațiului și îi conferă o aură primitoare. Pernele de exterior, covoarele și pufurile vor da un plus de căldură și noblețe decorului.

Avantajul stilului boho este că îți poți personaliza terasa sau grădina după bunul plac. Pentru o variantă mai fresh, axează-te pe accesorii moi și catifelate, în nuanțe de crem.

Însă dacă vrei să creezi un spațiu plin de energie mergi pe accesorii colorate cu motive etno, tropicale sau animale.

Un hamac sau un fotoliu suspendat reprezintă un must have dacă dorești un decor în stil boho autentic.

Pentru un plus de efect adaugă câteva ghirlande luminoase plasându-le deasupra hamacului - astfel vei obține un spațiu în care utilul şi creativitatea se îmbină armonios.

Descoperă, inspiră-te și alege stilul potrivit pentru grădina ta!