REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

REDUCERI de până la 70% →Safe Buy → 365 zile să te răzgândești | Retur gratuit la tot | Returnarea banilor în 14 zile

Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogare20 Lei pentru tineCoșul de cumpărăturiMenu

Makeoverul unei căsuțe de grădină într-un spațiu masculin de lucru și relaxare


Un loc în care învață roluri de teatru, se relaxează, ascultă jazz sau se joacă cu nepotul său de patru ani - acesta este rezultatul unei transformări radicale în căsuța de grădină a unui actor ceh.

Inspiră-te și tu din acest spațiu masculin de relaxare!

Întotdeauna am simțit nevoia de a avea un spațiu propriu, un fel de birou. Aveam un mic studio în Teatrul Palmovka. Îmi plăcea. Dar, de când m-am mutat cu actuala mea soție, nu am mai avut un astfel de loc. Așa că m-am gândit să-mi fac o bucurie și să-mi ofer puțină intimitate. Iar un astfel de spațiu e perfect.

Jiříí Langmajer, actor ceh.

Înainte de makeover

După makeover

A existat o viziune specifică atunci când a fost proiectat acest spațiu?

Inspirația naturală pentru mine a fost spațiul căsuței de grădină în sine. Nu pot proiecta, de exemplu, suprafețe de marmură lucioasă sau mobilier industrial din beton pentru un astfel de spațiu. Din punctul meu de vedere, spațiul pur și simplu a ales elementele.

A existat vreun obstacol în proiectare sau implemenatere?

La început am vrut să păstrăm linoleumul mai vechi de pe podea. Cu toate acestea, când am revopsit întregul spațiu, podeaua arăta urât, iar pereții curați scoteau în evidență toate semnele vechimii sale. Așa că am hotărât să ascundem podeaua sub un covor gri și bej, dând întregului spațiu un aer și mai elegant.

Planul camerei și dispunerea mobilierului.

Planul camerei și dispunerea mobilierului.

Cum a fost proiectat biroul în cadrul întregii structuri?

Cred că spațiul casei de grădină este absolut ideal pentru scopul dorit, acela de a avea un birou cu cameră de relaxare. S-a pus foarte mult accent pe spațiul de depozitare într-o zonă relativ mică, dar chiar și acest lucru a fost gestionat cu un mobilier adecvat.

Vizualizări simple, datorită cărora se poate observa mai ușor viitorul interior.

Vizualizări simple, datorită cărora se poate observa mai ușor viitorul interior.

Cum a fost aleasă schema de culori a interiorului?

Culoarea a fost subliniată încă de la început. Am trecut în cele din urmă de la detalii de culoare îndrăznețe la tonuri mai pământii folosite în zone mai mari. Astfel, interiorul nu-și pierde coloritul și, în același timp, nu dă o impresie stridentă, dezorganizată sau agitată.

Cum au fost alese și ajustate materialele?

Materialele au urmat pur și simplu schema de culori pământii. Acestea sunt în mare parte materiale naturale, cum ar fi ratan, iută, in, lemn, piele, teracotă...

Proprietarii au stabilit limite în ceea ce privește designul?

Câteva puncte de bază au fost importante. S-a pus accentul pe spațiul de depozitare, pe spațiul pentru pick-up, pe o zonă de odihnă și de lucru și, de asemenea, pe culoare. Cu toate acestea, am avut încredere deplină în fiecare dintre punctele menționate și, încă de la început, eu și proprietarul am fost pe aceeași lungime de undă.

Care parte a camerei avea nevoie de cea mai mare atenție?

Am concentrat cea mai mare parte a atenției mele asupra comodei pentru pick-up. Acest întreg perete este menit să servească la sonorizare și, de asemenea, să adăpostească un număr mare de discuri. Este, de asemenea, o piesă de mobilier destul de mare și distinctivă într-un spațiu mic.

Care au fost criteriile după care au fost alese accesoriile și decorațiunile?

Îmi place când accesoriile sunt și practice, nu doar decorative. Așa că, în cazul nostru, m-am axat pe corpuri de iluminat, vaze, rame de tablouri și, nu în ultimul rând, perne și pături pentru a crea un loc confortabil de relaxare. Totul în tonuri naturale.

Iluminatul principal din tavan, precum și întreaga instalație electrică au avut o bună pregătire în acest spațiu. Am montat doar iluminatul din tavan cu corpuri practice. Am adăugat apoi veioze și lampadare în alte locuri pentru a crea atmosfere diferite în spațiu.

Ema Traplová, designer de interior

O parte a reamenajării a constat în îmbunătățirea terasei căsuței de grădină. O canapea simplă din lemn cu câteva perne a fost suficientă pentru o zonă de relaxare confortabilă și plăcută.Autoarea makeover-ului este designerul de interior Ema Traplová

Inspirații similare