100 Lei sau 400 Lei reducere la comanda ta | Economisește azi →
Totul despre cumpărături
Română
20 Lei pentru tineÎnregistrareLogareCoșul de cumpărăturiMenu

Makeover în dormitorul Roxanei Ciuchilan

Roxana Ciuchilan iubește viața de familie și călătoriile.
Blogul prinlume.com
și contul de Instagram, unde își desfășoară activitatea în online, ar putea fi considerate nu doar un jurnal de călătorii, ci și al vieții de părinți, pentru că, mai nou, scrie despre experiențele din diferitele destinații descoperite împreună și cu cei mici.

De când s-au mutat la casă, au tot amânat finisarea proiectului de amenajarea a dormitorului, dar acum, odată cu primăvara, consideră că este timpul pentru o transformare.

Stilul natural

Mereu spuneam că dormitorul este doar camera în care dormim. Ulterior am realizat că nu este deloc adevărat (ba chiar dimpotrivă, cu un bebeluș nou-născut a fost chiar cea mai folosită cameră), iar faptul că nu era amenajat aproape deloc mă stresa teribil. De aceea mi-am propus ca acum să terminăm de mobilat și amenajat dormitorul.

Am ales stilul natural, cât mai „curat” și mai simplu: pat alb, așternuturi în culori naturale, draperii și perdele din in și accesorii naturale, în culori de pământ. Sincer, am îmbinat câteva stiluri prezentate în articolele de inspirație de pe Bonami, încercând să păstrăm o atmosferă cât mai aerisită, să nu încărcăm prea mult spațiul în care dormim.

Primăvară în dormitor?

Cu plante si flori! Când locuiam în vechiul apartament nu aveam nicio plantă și până de curând chiar nu realizam cât de importante pot fi acestea și cât de mult schimbă o cameră, cât de „vie” o pot face.

Pentru mine primăvara înseamnă în general pasteluri, însă pentru că am folosit multe culori pastelate în living, am preferat ca în dormitor să alegem culori neutre, mai puțin… sofisticate. Așa că în dormitorul nostru primăvara este în nuanțe de pământ și plină de ghivece cu plante și flori.:)